2 I Byttelyst/ Ikke kategoriseret

I nat drømte jeg…Ca. 4 minutters læsning

[dropcap]I[/dropcap] nat drømte jeg, at jeg skulle på arbejde og selvfølgelig havde forlagt mine bilnøgler. Det var i sagens natur en temmelig stressende drøm, og den blev ikke mindre stressende af, at Haderslevs borgmester midt i min nøglestress ringede på døren. Han var simpelthen så skuffet over mig og ville have en forklaring på, hvorfor jeg havde plukket kommunens blomster uden at have fået lov! Og når nu han alligevel var her, så kunne han da lige fortælle mig, at jeg aldrig mere skulle skrive noget skidt om hans ansatte, og at jeg aldrig måtte kontakte nogen fra kommunen igen, når jeg tillod mig at svine hans ansatte til! Det var SLUT! Og så henviste han til en helvedes masse paragraffer – sår’n for lige at sætte streg under!

Jeg kan ikke huske, om jeg hamrede døren i hovedet på ham eller inviterede ham indenfor, så han kunne hjælpe mig med at finde mine bilnøgler. Jeg kan kun huske, den der fornemmelse af, at jeg forsøgte at holde gråden tilbage i drømmen, for jeg kender faktisk borgmesteren rigtig godt, og han plejer slet slet ikke at opføre sig sådan. Da jeg vågnede, overvejede jeg at fortælle Peter om drømmen, men så alligevel. Bilnøglerne var jo ikke væk!

Men det er faktisk rigtig nok, at jeg har stjålet en lille buket (den var virkelig ikke stor) af de smukkeste sommerblomster i en grøftekant. Det er nogle sommerblomster, som nogle kommunemænd har sået, og jeg synes, at det gør vores by så smuk i de tre uger, hvor de blomstrer, at nogle stykker af blomsterne skulle pynte i en vase på mit køkkenbord. Undskyld!

Det er faktisk også rigtig nok, at jeg i mit seneste blogindlæg har skrevet noget om den fornemmelse, jeg et par gange har siddet med, når jeg ikke har følt mig godt tilpas i kommunedamers selskab. Men det var jo aldrig min hensigt at hænge nogen ud. For jeg har også haft en del gode og konstruktive oplevelser. Så ikke undskyld for det borgmester! For man skulle vel nok kunne fortælle om sine oplevelser med dine damer ik?!

Han er ikke altid vred på mig!

Nu ved jeg tilfældigvis, at min borgmester engang imellem læser med herinde, så hvis han læser med lige nu, så sidder han sikkert og ryster overbærende på hovedet af mig. I den vågne verden er min borgmester nemlig det rareste menneske, der både ville give mig lov til at plukke af “hans” blomster og skrive lige, hvad jeg vil. For de af jer, som er nye her på bloggen og ikke har orket at føjte rundt i tidligere indlæg, vil jeg foreslå at læse det her indlæg eller det her indlæg, som handler om, hvor rar og hjælpsom Haderslevs borgmester er, når det kommer til at gøre noget godt og nyttigt for os med sclerose.

Og nu vil jeg gå ind til Freja, som står med hovedet ned i en kæmpe rygsæk og forsøger at pakke til Smukfest i Skanderborg. Hun er spændt, meget spændt. Og fordi jeg er moren, så er jeg garanteret endnu mere spændt. Det er jo fandeme nærmest som om, hun skal på overlevelsestur. Der er sovepose, plaster, håndsprit, gummistøvler, regntøj, dåsemad, panodiler… og så er der sprut og ungdom med gang i den!

Jeg har fortalt hende, at det vil tage mig HØJST en time for at komme og hente hende, og hun har svaret mig med et lille overbærende smil at “det er så fint søde mor“.

I nat vil jeg ikke drømme om borgmesteren. Der vil jeg drømme om solskin, og om at Hjalte har inviteret mig på en tur til Årøsund, som ligger 12 km fra vores matrikel. Han vandrer, og jeg tager kørestolen med motor på. Måske vil Peter også med! Vi har nemlig pakket både brikjuice og chokoladekiks.

ps.. Dette er et absolut IKKE sponsoreret indlæg og har ingen skjult dagsorden omkring politik, selvom der jo (hvis nogen skulle være i tvivl) er kommunevalg i november. Jeg stemmer ikke engang på samme parti som min borgmester. Han dukkede bare op i nat, derfor dette indlæg!

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  HP
  6. august 2017 kl. 9:09

  Kære Charlotte
  Ked a at have givet dig onde drømme, det plejer at være dig der kontakter mig.
  Du fortjener en blomst for din positive tilgang til livet, trods din sygdom.
  nu har du selv plukket en fra kommunen, den er fortjent og vi noterer det ikke.
  God dag til dig og din familie. Hp

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   6. august 2017 kl. 16:56

   Kære HP
   Ha ha, du er jo sådan set ganske uforskyldt i mine onde drømme om dig! Og så er jeg da virkelig lettet over at min kommuneblomsterplukning ikke bliver noteret nogen steder i den her omgang. Tak for buketten, den var flot og meget grøftekantsagtig.
   Jeg skulle hilse tilbage fra Peter.

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.