1 I Byttelyst/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Hvem har den bedste borgmester?Ca. 2 minutters læsning

Ret skøn dag faktisk!

I morges havde jeg en aftale kl. 9!

Med borgmesteren i Haderslev! Han hedder H. P. Geil, og han er one of a kind. Vi skulle mødes, fordi jeg for ca. tre uger siden spurgte ham, om han ville hjælpe mig…

Jeg har nemlig efter mange overvejelser sagt ja til at være med i Scleroseforeningens nye tiltag, som hedder Byttelyst. Kort fortalt handler det om, at jeg skal finde en makker, som vil hjælpe mig med at få en nøglering fra Scleroseforeningen byttet væk til noget større.

Jeg stilede efter toppen og spurgte simpelthen min borgmester, velvidende at han er en travl mand med en hel by at passe på. Men fisme om ikke han sagde ja med det samme. I dag fik vi så både drukket kaffe, snakket om vilde planer med Byttelyst, som jeg er sikker på bliver for vildt og sjovt! Jeg fik også lokket ham til at låse borgmesterkæden ud af det hemmelige skab, så jeg kunne se den. Da jeg havde plaget ham mere end tilpas mange gange tog han kæden på, så jeg kunne få et billede!! Han ER en god mand. (Og lige så rar, som han ser ud!)

fullsizerender-4

Jeg vil ikke røbe noget om vores Byttelystprojekt endnu, men snart… snart!

Jeg elsker, at jeg er værd at støtte og jeg vil gøre alt det jeg kan, for at det her bliver mindeværdigt 🙂

Tak til dig min kære borgmester for at være med til bytteriet, for at komme med de vilde idéer og ikke mindst for at tro på mig, når jeg præsenterer min mission Byttelyst! Og allermest tak fordi du gav mig tid til at forklare og bare ventede med et lille smil, alle de gange jeg tabte tråden… Du er den sejeste borgmester i hele verden.

ps. Vi sidder altså ikke og holder i hånd! Vi slås om at holde nøgleringen fra scleroseforeningen 😉

Du ville måske også kunne lide

1 Kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.