1 I Byttelyst/ Fremhævet/ Livet med sclerose

Et hus fuld af godter!Ca. 13 minutters læsning

[dropcap]D[/dropcap]er bliver ved med at komme donationer til vores Byttelyst arrangement! Frode var herhjemme i forgårs og se alle tingene. Han var (også) imponeret over udbyttet og ikke mindst folks velvillighed til at være med! Jeg vil i dette blogindlæg vise flere af de fede ting, som vi har fået doneret indtil nu. I morgen er det mandag, og så må jeg ifølge “byttelystreglerne” ikke få doneret mere, men det er ok! Jeg har simpelthen ikke plads til flere ting i vores ellers ret rummelige hus.

fullsizerender-8

Happy Hunting

Jeg var i sidste uge gået helt op for enden af gågaden, hvor denne helt fantastiske tøjforretning ligger 🙂 Jeg ved nemlig, at jeg altid kan regne med ejeren Karina. Og ganske rigtigt… Da jeg parkerer min rollator for at forcere de få trappetrin, der er op til butikken, kommer hun springende og tager mig under armen. Jeg når ikke engang at fortælle mit ærinde, før hun har fundet den fedeste taske og også et outfit til mig, som ovenikøbet matcher hendes! Så her har i et billede af to glade leoparder. Det var så lidt! Jeg har besluttet mig for selv at byde på tasken på onsdag, for den vil klæde mig helt vildt! Tak tak tak Karina, både for dig og for donationen!

fullsizerender-8

fullsizerender-5

Hårdesign

Kan du ikke komme forbi i næste uge Charlotte, så fikser jeg noget fedt til dig“. Jeanette, som er indehaver af Hårdesign har jeg kendt i mange år efterhånden. Jeg har nemlig haft fornøjelsen af at undervise hendes dreng, da han var lille og spritny i skoleverdenen. Jeg er lykkelig for at hun vil være med, for jeg skal da lige love for, at hun har fundet gode sager. Hårdesign har doneret hele to gaver med masser af toplækre (og dyre) hårprodukter. Jeanette, du er ener, og jeg er virkelig virkelig glad for at du havde lyst til at være med (og så er du tilgivet for at skulle til fødselsdag på auktionsaftenen!) Tak.

fullsizerender-4

Føtex

Jeg var egentlig for træt og brugt til at besøge Føtex den dag, men min dejlige veninde, Else, lovede at tage med mig. Og det var vist godt nok! Vi bad om at tale med chefen, men kvinden vi spurgte kunne fortælle os, at det var hende, der stod for alt det med “folk der spørger efter gaver”. Hun kunne også fortælle os, at vi godt nok var sent ude, men at hun naturligvis ville støtte så god en sag som denne! Derpå fik vi et beløb, som vi måtte gå ind og købe for. Megavild fornemmelse faktisk. Vi fandt det helt rigtige, og den smilende Føtexdame gik ovenikøbet (lidt modvilligt) med til at jeg måtte tage et billede. Tusind tak for de fede ting vi måtte få, vi havde en fest hele vejen hjem og er meget glade og taknemmelige!

fullsizerender-3

fullsizerender-6

Thrane

Der ligger en butik midt på gågaden i Haderslev. Det er en meget meget smuk og indbydende modetøjsbutik, der er med helt fremme, når det gælder modetøj og faktisk også design. Jeg gik derind en eftermiddag efter arbejde. Jeg fik en lang snak med chefen, som lyttede til min lange tale, hvor jeg fik nævnt både borgmesteren, Frode Munksgaard og Kim fra golfrestauranten. Hun ville gerne være med, og jeg kunne hente det, som hun ville donere den efterfølgende uge. Den dag jeg skulle hente denne smukke taske i butikken, var jeg så træt, at jeg måtte bede min veninde om at gøre det for mig. 1000 tak for donationen og fordi du gik med til, at min veninde måtte belemre dig med at tage et billede her til bloggen. Jeg værdsætter din donation rigtig meget.

fullsizerender-1

Dorthe fra Spekva

Dorthe skrev til mig en aften. Hun ville høre, om jeg var interesseret i nogle skærebrætter, som hun havde skaffet fra sin arbejdsplads, Spekva. Ja tak meget gerne, søde Dorthe! Vi fik ikke aftalt nærmere om afhentning, så en aften i sidste uge, mens vi spiste aftensmad ringede det på døren! Der stod Dorthe med skærebrætter, et smil og et kram. Det er så vildt, at folk som Dorthe også tænker på mig og projekt Byttelyst. 1000 tak Dorthe, for de meget smukke skærebrætter (og fordi du afleverede dem til døren). Jeg glæder mig til at høre hvad hr. Munksgaard kan få dem budt op i.

fullsizerender-7

Cellaessence massage

Dette skønne menneske, Helle, arbejder på det apotek, hvor jeg har min gang… Hun arbejder også som massør, og en dag for et par uger siden skrev hun til mig. Hun ville gerne donere en times massage i sin klinik, hvis jeg ville have det?! Jeg svarede naturligvis straks ja tak, og derfor har jeg nu et gavekort til en times massage hos Cellaessence med til Byttelyst auktionen! Du er en ener Helle, og du skal have virkelig mange tak for at kontakte mig med en donation. Det er prisværdigt af dig.

fullsizerender-2

Banehuset (Sko/Torp billetter)

Min ridefysioterapeut er pragtfuld, og så har hun mange jern i ilden. Hun har blandt andet også fingrene begravet i et spillested, som hedder Banehuset. Hun har skaffet to billetter til den udsolgte koncert med Sko/Torp netop på dette spillested. Jeg blev fyr og flamme, da hun fortalte det, for jeg mindes min ungdom med Sko/Torp som fast lydspor på eftermiddagene med lektier og i særdeleshed også til festerne. Jeg har tjekket op på mit sangtalent, og jeg kan stadig huske hvert et ord, de synger og rammer stadig lige skævt og falsk i udførelsen. Her er to billetter med et band, som vækker minder og som er ligeså gode nu som dengang, mor var ung!

fullsizerender-3

Massør Tue Ryborg

Tue er faktisk min meget gode ven. Han er massør og ovenikøbet en rigtig dygtig en af slagen. Jeg ved det, for jeg kommer der selv! Tue spurgte i formiddags, om han ikke godt måtte donere til auktionen, og dermed hjælpe med at skaffe penge til forskning i sclerose. Selvfølgelig må han da det. Og så kan jeg kun sige til de fremmødte onsdag aften, at de med stor fordel kan byde på de to gavekort, som han netop er kommet med. Tue, min glade og sande ven, 1000 tak for donationerne, du ved at jeg er meget glad og taknemmelig for dit bidrag.

fullsizerender-17

fullsizerender-18

Skousen i Ribe

Hende der min ridefysioterapeut, hun har også gode naboer! Den ene af dem ejer Skousen i Ribe. Han har sagt ja til at donere en spritny støvsuger fra Siemens. Er det ikke bare fantastisk og helt eminent. 1000 tak for donationen, det er så stort, at folk som jeg slet ikke kender eller har mødt vil donere til mit arrangement på onsdag. Jeg er meget taknemmelig!

fullsizerender-10

Dansani

For at det ikke skal være løgn, så har min ridefysioterapeut også nabo til én, som vil donere en lækker hovedpude, en ligeså lækker dyne fra Quits of Denmark, og tilmed to små badeværelsesmøblementer. Det er selveste ejeren af Dansani, Carsten Friis, som har valgt at støtte med alle disse fremragende ting.  Jeg er, hånden på hjertet, ret imponeret over Dorthe Ridefys’ formåen og lyst til at hjælpe mig med at skaffe ting, og jeg er ligeså begejstret og taknemmelig over, at Dansani er med i kampen om at skaffe penge til forskning i sclerose. Jeg har “kun” et billede af dynen og puden, da badeværelsesmøblerne er opmagasineret andetsteds indtil på onsdag (men de er fede!). 1000 tak til dig, Carsten Friis, for at hjælpe mig med det her projekt – og også for at bære tingene ud i min bil.

fullsizerender-15

Schøtt Racing

Verdens bedste cykelhandler! Det kan godt være, at både vores racercykler og min el-cykel er købt hos Frede, som ejer Schøtt Racin, men derfor behøver han jo ikke at være med på at en donation til mit Byttelyst tam tam er en herregod idé vel! Men det syntes han, og jeg kunne forlade hans butik med tre cykelhjelme og et gavekort! Det er stort gjort af dig Frede, og jeg er meget glad og glæder mig supermeget til at få disse hjelme og gavekortet med på auktionen. 1000 tak til dig.

fullsizerender-9

Tiny Feet

Min tidligere kollega hos VUC SYD, Merete, skrev til mig en aften, hvor jeg var på vej i seng. Hun har taget en uddannelse, som gør hende god til at give baby/børnebehandling. Behandlingen består af zoneterapi, akupressur, meridianmassage og energiterapi. Merete ville gerne donere et gavekort til et stk. behandling hos Tinyfeet (jeg er altså helt vild med det navn). HVIS jeg havde kendt Merete for 17 år siden, da jeg havde en skrigeøgle, som aldrig havde ro, så måtte hun BO herhjemme, for der er ikke noget så drænende som babyøgler, der ikke får den hjælp, som de fortjener og har brug for. Søde Merete, jeg er stolt og glad for, at jeg må få et gavekort med auktionen, som du har doneret! 1000 tak min ven!

fullsizerender-14

Pølsemand

Som alle andre byer, så har Haderslev også en pølsevogn. Vores pølsevogn står midt på gågaden og ejes af Jens. Jeg kan ikke huske hvorfor eller hvordan, men Jens og jeg hilser altid pænt på hinanden og får ofte en kort sludder om absolut ingenting. Det er egentlig forbavsende sjældent at jeg får langet en hotdog over disken hos ham, men da jeg i sidste uge spurgte, om han ikke ville være med, var han ikke sen til at sige naturligvis. Derfor kan man på onsdag vinde hele tre gavekort til Gågadens Pølsevogn! 1000 tak Jens, jeg ved at Peter byder på ihvertfald et af dem!

fullsizerender-16

Photocare

Photocare i Haderslev ville også være med! Og de ville være med til intet mindre end at donere et gavekort til en fotografering. Det er jo den geniale julegave (just saying). Jeg er meget meget glad for at kunne tage det her gavekort med på onsdag! og kære Photocare i Haderslev, i skal have tusind tak for donationen.

fullsizerender-2

Nielsen’s

Jeg behøvede slet ikke at sige noget! Chefen hos Nielsen’s vidste hvem jeg var, efter at både Jyske Vestkysten og Ugeavisen har haft billeder og info om Byttelystaftenen i aviserne i et par uger. Jeg kunne derfor spare min tale om bla bla bla og nøjes med at sige tusind tusind tak for donationen. Den her gave går så superfint i spænd med årstiden, og jeg er ikke i tvivl om at den ryger afsted hurtigt! Tak til Nielsen’s!

fullsizerender-11

3ts.dk

Torben, som både er opfinder og en mand med hænderne skruet rigtigt på, ringede til mig en lørdag for snart længe siden. Jeg kender faktisk Torben fra familiefester, da han er fætter til mine to kusiner (jeg vil ikke begive mig ud i en længere forklaring her). Torben fortalte, at han havde lavet “noget”, som han gerne ville donere til mit fine arrangement. Jeg sagde selvfølgelig straks JA tak og kørte i weekenden hjem til ham for at hente “noget”. Han serverede først den bedste kop cappuccino, jeg har smagt og så fandt han nedenstående frem. Han har gud hjælpe mig selv lavet alle tingene, og jeg er så glad for, at han synes det skal med til auktionen. Alle tre dele er superanvendelige og smukt lavet! Torben fortalte, at vasen faktisk bliver forhandlet inde i en specialbutik i haderslev. Kære Torben, tusind tak for dine heppende ord, den bedste cappuccino og disse smukke ting, som jeg næsten kun under mig selv at have stående!!

fullsizerender-5

fullsizerender-7

Iphone og Ipadholder (skidesmart altså)

fullsizerender-6

 

Nu er det slut med at få doneret ting. Jeg skal hente tre ting i morgen, som jeg allerede HAR fået doneret, men ikke har haft tid til at hente (og plads til at have stående…)

På tirsdag skal Kim, hr. Munksgaard og jeg så mødes ude i golfklubben, hvor vi stiller det hele op og tager billeder af tingene, som bliver smækket på storskærm onsdag aften, så alle kan se, hvad de byder på. Og nu vil jeg ringe til Kim igen igen og spørge:

Hvor mange er vi oppe på nu hva? 

For det er det jeg hele tiden har været mest nervøs for! Tænk hvis der nu ikke kommer nogen. Og hver gang jeg har stresset og er blevet skinger i stemmen, så har både borgmesteren, hr. Munksgaard og Kim responderet med et “Roooolig nu Charlotte. Der skal nok komme en masse mennesker. Det bliver jo en hyggelig aften!

Nåh, men jeg ringer lige til Kim! Og så får i billeder af de allersidste ting i morgen. I kan godt glæde jer, for den største, dyreste og meget meget smukke “ting” bliver også vist i morgen!

NU er i spændte!

Du ville måske også kunne lide

1 Kommentar

 • Send svar
  A+K/VenterPaaVinBlog
  29. november 2016 kl. 11:32

  Det er godt nok et så flot initativ – sikke meget opbakning 😀
  Håber I får en dejlig dag ud af det.

  – A

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.