0 I Familieliv/ Fremhævet

Kortslutning på mange planCa. 3 minutters læsning

I går fortalte jeg jer om mine morgener med stive stænger og bla bla bla!

I dag vil jeg så fortælle om denne decembermorgen i Casa Holmboe! Stadig stive stænger og stadig ubarmhjertig vækning kl. 6.25! Denne morgen var bare krydret med både lidt kortslutning og klam forbytning! Jeg startede morgenen (som jeg altid gør) med at sidde på sengekanten og overbevise mig selv om, at det også i dag ville give god mening at rejse sig og vralte ned i “ungeafdelingen” for at vække alle blidt.

Blidt blev det dog ikke ligefrem, for da jeg tændte lyset ude i gangen, lød der et smæld fra halogenlampen i loftet – og så blev der helt mørkt. Lyset virkede ikke, heller ikke på badeværelset eller nogen af værelserne.

Hvad gør man så??

Joh.. man råber lettere skingert gennem hele huset: “Peter, der er helt mørkt!! INGEN lys virker. Hvad gør jeg lige? Hvorfor er det sår’n“. Peter lå stadig i sin seng og havde endnu ikke fundet den gode mening med at stå op! Børnene vågnede helt af sig selv (kunne jeg høre, men jo ikke se…) og Peter svarede mig højt og tydeligt inde fra sengen “Det ved jeg sgu da ikke! Jeg er skolelærer!

Peter fik trods sit erhverv (selvfølgelig) fikset lyset, så alle kunne se, hvor de tissede, og hvad tøj de tog på! Morgenen var reddet og julefreden sænkede sig denne torsdag morgen. Altså lige indtil vi skulle afsted, og jeg opdagede, at jeg hverken havde pakket min madpakke eller børstet mine tænder. Madpakken røg i tasken, mens jeg børstede mine tænder…

Med Peters tandbørste!!!

For fanden da også ! Mens jeg meget dramatisk stod og spyttede og sagde bvadr ned i vasken, kunne jeg høre Peter grine ude i køkkenet, og alle ungerne sætte sig tålmodigt ud i bilen. Vi kom afsted til tiden. Og jeg fik gjort helt klart, at regel nr. 1 er, at man ALDRIG bruger andres tandbørster, (heller ikke selv om man kysser jævnligt med den anden person!). Og da slet ikke når lyset virker og man kan se, hvilken tandbørste man bruger!!

Alle børn var naturligvis enige med mig og syntes også, at jeg var pænt ulækker!

Nåh, men det er aldrig kedeligt, og jeg har børstet tænder to gange i dag. Nu går jeg ud og børster tænder for tredie gang og så i seng.

Godnat!

 

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.