0 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Jeg vil ha’ flere søndage!Ca. 3 minutters læsning

[dropcap]I[/dropcap] Haderslev findes butikken Frøken Kindrød. Den ejes af Pia, som er fuld af skøre og fantasifulde idéer. Da jeg i november havde fuld fart på med Byttelyst, var hun hurtig til at sige ja til at donere til auktionen. Udover sin flotte donation smækkede hun denne frø på disken og skrev på Frøken Kindrød Facebooksiden, at hvis man udfyldte en seddel med navn og tlf.nr. samt “Kyssede frøen med en skilling til Scleroseforeningen”, så ville hun udtrække en vinder af en konkurrence i butikken.

Vinderen er folængst trukket, og i formiddags tog jeg ind i butikken, hvor Pia tømte frøen for maveindhold.  Den smukke frø indeholdt hele 418 kroner, som jeg i morgen sender til Scleroseforeningen, så vi kan få forsket i lortesygdommen! Bagefter hjalp hun mig så også med at investere i en hel pose nyt tøj til halv pris!

TAK Pia! Jeg er vild med dig, dit engagement og idéen med den smukke frø (og indholdet af den). Og så glæder jeg mig til at gå lækker på arbejde i morgen.

Min søndag er egentlig bare forsat på den milde, stille og hyggelige måde. Godt hjulpet på vej af Freja, som skulle lave afleveringer til skolen, men hellere ville til stranden med sin mor. Det er her jeg ikke helt ved, om hun virkelig elsker mig for vildt, eller om de der afleveringer er for kedelige og trælse, og jeg så var den ene ud af to onder! Jeg er egentlig ligeglad, for jeg hjælper da hjertensgerne mit barn med en overspringshandling!

Uanset hvad, så kørte vi med den gamle hanhund Sofus i gråvejr til stranden, hvor vandstanden stadig havde efterveer fra stormfloden. Mine ben er jo ret upålidelige for tiden, så Freja og jeg stod bare helt stille og nød den fuldkomne ro, der var ved havet i dag. Ikke en vind rørte sig og Sofus var det eneste lydtæppe vi havde, mens han spænede rundt som kun en gammel hanhund kan, når den har fået færten af rådden tang og død måge.

Jeg har prøvet at indfange lidt stemningsbilleder fra vores strandtur. Det var gråt og vådt, og jeg synes i al ubeskedenhed selv at det er lykkes OK.

 

 

Freja er lige nu i gang med endnu en overspringshandling. Hun laver aftensmad. Vi skal have spinatlasagne UDEN KØD. Der er ihvertfald to familiemedlemmer her i huset under 15 år, som er overbeviste om, at de går sultne i seng. Jeg har taget et hjemmebagt flütes op af fryseren, så vi undgår traumatiske tilstande ved aftensmaden (men det ved de to kødædende ikke endnu ha ha ha).

I morgen er det mandag. Jeg er slet ikke klar til hverdag, men trænger bare til mere weekend med alt hvad det indebærer af sløvt tempo, middagssøvne, frokost kl. 14, Freja der laver aftensmad og en krop og hjerne, der får lov at få ro!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.