0 I Fremhævet/ Godt at vide om sclerose/ Hjælpemidler/ Livet med sclerose/ Muligheder

RobotbenCa. 2 minutters læsning

I dag fik jeg den! Strømtingen til mit lår, så mit knæled kan bøjes og jeg er i stand til at gå bedre. Det er virkelig helt fantastisk og samtidig lidt svært både at finde ud af og forstå. Min stakkels hjerne har i efterhånden mange år sendt besked til mit venstreben om at gå pænt, og venstrebenet har bare sendt en stor fuckfinger retur til hjernen og været stiv som en flagstang.

I dag, da jeg fik fri fra arbejde, tog jeg hen til bandagisten, som stod klar til at hjælpe mig. Jeg fik lårstrømtingen på og gik rundt i lokalerne med ham og hans computer i hælene. Han trykkede på en masse ting på sin skærm, så mit ben opførte sig, som om det pludselig blev vakt til live igen.

Det er en underlig følelse både at få strøm til underbenet og baglåret. Det vildeste er dog, at jeg i dag har kunnet gå uden at holde ved noget. Tænk sig, jeg har kunnet holde balancen uden brug af stok eller rollator. Jeg har gået rundt om huset og et lille smut ned på vejen, mens jeg har mumlet “ej hvor er jeg glad, ej hvor er jeg glad altså“.

Jeg forstår det ikke helt endnu. Min hjerne forstår endnu mindre, for den er jo vant til at knæleddet er stift og ubøjeligt. Jeg ved, at det her kommer til at kræve tilvænning og træning! Masser af gåtræning, men jeg ender sgu med at blive helt “blød i knæene.

I får lige en video af min første gåtur med mit nyeste og bedste hjælpemiddel. Og lad mig endelig lige i samme forbindelse gøre opmærksom på, at jeg altså ikke vidste, at Peter havde valgt at lave sit eget åndsvage lydspor til videoen 😉 Meningsløst liv.. hrmpf!

Jeg er rigtig træt nu og har mega uro i benet, så derfor er alle mine strømremedier taget af og lagt til opladning, så jeg er klar til at gå catwalk på arbejde i morgen 🙂 Nu vil jeg gå i seng og drømme om dansetrin og småbitte gåture hånd i hånd med Peter.

Jeg er glad, lettet og virkelig taknemmelig i dag 🙂

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.