4 I Fremhævet/ Livet med sclerose

Tænder du på tæer?Ca. 2 minutters læsning

[dropcap]B[/dropcap]edst som jeg sad her og havde total optur over, at jeg atter kan vrikke med tæerne, fik jeg en mail fra det der YouTube. At lægge en video ud på internettet af en venstre fod uden strømper på, der kan vrikke med tæerne er nemlig slet ikke OK! Det er faktisk så lidt OK, at min video, som I kunne se på bloggen i går er blevet anmeldt og efterfølgende vurderet til IKKE at være egnet for alle seere på YouTube.

Seriøst!

Mine tæer på venstre fod, som nu efter flere år pludselig kan bøje og strække lige som de skal, er åbenbart seksuelt provokerende og kategoriseres muligvis som en ydmygende fetich at filme. Jeg har kigget på videoen en del gange, og det eneste den tænder i mig er en usigelig glæde over, at jeg atter kan bevæge mine tæer, til trods for at sclerosen har gjort, hvad den kunne for at forhindre dette.

Jeg har naturligvis appelleret aldersbegrænsningen, mest fordi jeg mener, at det er en fejl at betragte mine tæer som en del af en ydmygende fetich eller for den sags skyld som voldsomt seksuelle på grund af en filmet fod, der vipper tæerne tre gange i en grå sofa. Jeg bliver oprigtigt vred over at leve i en verden, hvor det skal være laveste fællesnævner, der afgør og bestemmer, hvad der er OK at lægge op på YouTube. Jeg skal naturligvis ikke kunne sige, om der sidder to-tre forstyrrede folk, som sidder og nyder mine tæer på en skærm, men jeg VED så til gengæld, at selvsamme lille filmklip har givet håb til en del, som er ramt af samme sygdom som mig.

For når jeg kan vippe med tæerne pga. ny medicin mod sclerose, så er der stensikkert andre med sclerose som kommer til at opleve det samme. Og det er det hele værd.

Appellen, som jeg indgav blev gennemgået af YouTube. Deres grundige gennemgang af min appel tog 22 minutter, hvorefter jeg fik dette svar:

 

Og derfor har jeg for at imødekomme retningslinjerne på YouTube nu lavet en ny video af mine magiske tæer, som jeg er sikker på ikke kan antages at være seksuelt provokerende! Velbekomme YouTube! Ingen årsag.

PS. Glimmerstrømpen er venligst udlånt af Freja Holmboe!

Sut min sok sir’ jeg bare!

 

Du ville måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Send svar
  Mette Bechmann Laursen
  10. december 2018 kl. 22:08

  🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

 • Send svar
  Nina Illum Seistrup
  12. december 2018 kl. 12:08

  😂😂😂😂 Din humor er fantastisk 😂😂😂😂

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   12. december 2018 kl. 21:15

   Kære Nina, man kan angribe livet på mange måder 😉 For mig er den bedste i det her tilfælde at vise YouTube, hvor åndssvage de er 🙂 Tak for ordene 🙂

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.