0 I Familieliv/ Hjælpemidler/ Livet med sclerose

For pokker søde majCa. 3 minutters læsning

[dropcap]I [/dropcap]dag er det 1. maj! Jeg elsker 1. maj. Simpelthen! Jeg har haft fri i dag. Det har jeg altid om mandagen, og i dag var en helt vild god dag at holde fri på. Hele dagen har været værd at være misundelig på. Jeg har for eksempel sovet helt fantastisk i nat, hvilket mildest talt ikke er en selvfølge. Enhver ved, at en god nattesøvn kan sprede lidt glimmer ud over hele dagen.

Så derfor så min 1. maj således mild ud:

I morges da jeg havde fået sendt alle ud af døren, gik jeg straks i gang med at bage pølsehorn, fordi alle herhjemme er ved at kaste op over rugbrødsmadder i madpakken. Bedst som jeg stod med dej og pølser til op over begge ører, og faktisk havde fortrudt projekt “verdens bedste mor” ringede telefonen.

Det var verdens flinkeste mand fra Haderslev Kommunes hjælpemiddelafdeling. Han havde en badestol til mig, som han ville af med! Tænk sig, jeg fik bevilliget en badestol i fredags, og i dag blev den leveret. Det betød, at jeg for første gang i en million år tog et bad der varede ligeså længe. En badestol er verdens smarteste hjælpemiddel og min brusekabine er nu husets sikreste rum. Jeg har både barberet ben og vasket hår uden fare for styrt og blå mærker.

 

Da badet og pølsehornene var klaret, ringede Freja. Hun havde tidligt fri og ville høre, om jeg ville med ind at træne. Det gad jeg ikke – overhovedet ikke! Men når ens datter gider at træne med sin vraltemor, så siger man ikke nej. Så jeg pakkede mig sammen og fik trænet (ikke vildt og voldsomt – mere i solidaritetens ånd…). Og så gik jeg hjem og sad på min nye stol ude i badet igen!

Frisk efter endnu et bad lagde jeg mig ud i mit elskede glashus og fik min obligatoriske middagssøvn. Jeg vågnede helt klistret og kunne både se og mærke at temperaturen havde sneget sig op på 36 grader, mens jeg sov. Helt skæv i hovedet af varme og søvn vraltede jeg ind og hentede mit kamera, for lyset denne 1. maj var så fantastisk og skinnede så smukt i min have og mit glashus, at jeg måtte forevige det.

Jeg vil huske på i dag, når jeg i morgen har travlt på arbejde og efter arbejde skal køre direkte til neuropsykolog i Sønderborg for at få svar på den neuropsykologiske undersøgelse jeg var til den 7. april. Jeg er ret spændt på, hvilke svar jeg får og ikke mindst hvordan jeg kan bruge undersøgelsens resultat fremadrettet.

Allermest spændt er jeg på at se Hjalte i hovedet i morgen tidlig, når han pakker sine fødselsdagsgaver op, efter vi har sunget for ham. I morgen fylder min skønne dreng nemlig 13 år og dermed har jeg et helt hus fuld af teenagere. Hvor er det skønt!

Nu vil jeg pakke de sidste gaver ind og så tage dagens sidste bad siddende på min bedste ven “badestolen”!

Godnat

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.