0 I Fremhævet/ Ikke kategoriseret

Og vi har en vinder!!!Ca. 1 minutters læsning

Så er vinderen af de fem billetter til Fårup Sommerland fundet!

For ikke at risikere at blive forfulgt, anklaget for fusk eller få sendt en stor grim rocker efter mig, har jeg lavet en video, så alle kan se, at lodtrækningen er gået ærligt til 🙂

1000 tak til alle jer, som har været med til at gøre den her konkurrence helt udover det sædvanlige. Jeg har grinet så meget, læst jeres kommentarer højt for familien og ikke mindst undret mig over, at nogen ligefrem vælger lilla biler (og tilmed indrømmer det;-)) Ååh, Jeg ville ønske, at jeg havde billetter nok til at sende jer alle afsted! I fortjener det sgu!

Stort tillykke til dig Louise. Jeg regner med, at du sender din adresse til mig på en mail, så du kan få billetterne hurtigst muligt  og komme afsted 🙂

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.