2 I Byttelyst/ Fremhævet/ Livet med sclerose

Det der byttelyst ik?Ca. 6 minutters læsning

[dropcap]L[/dropcap]ige nu stikker det helt af med det her projekt Byttelyst! Jeg er simpelthen så glad og mavesugsspændt! Byttelyst-eventen, som scleroseforeningen har lokket mig til at deltage i, har indtil videre flasket sig på en måde, som jeg slet ikke havde turdet håbe på. De af jer, som ikke har læst mit første indlæg, hvor jeg forklarer hvad Byttelyst drejer sig om, lægger jeg lige et link til det her, så I kan læse eller genopfriske, hvad Byttelyst går ud på.

Jeg har som bekendt lavet et hold med min borgmester, som uden tøven hoppede med på idéen, og sagde ja til at hjælpe mig med at skaffe penge til forskning i sclerose. Min borgmester og jeg har holdt møde, skrevet sammen, og jeg tror faktisk nok, at jeg lige nu har opbrugt min kvote af opringninger til ham angående beskeder, spørgsmål, søgen efter gode råd osv 🙂

Men vi har fået lavet en plan! Borgmesteren og jeg! En fantastisk plan som bare vokser og vokser lige nu. Da jeg spurgte ham om han ville være med, troede jeg vist nok, at vi ville ende med at få byttet lidt hist og her, og at det mest ville være opmærksomheden på sclerose, der ville være i højsædet. Men jeg er åbenbart på hold med en mand, der ser mulighederne i bytteriet OG opmærksomhedsaspektet samtidig, og så kender vi åbenbart begge nogle gode folk, som kan og vil hjælpe os med at få idéerne til at flyde, og tingene til at ske. Jeg er lige nu sikker på, at alt dette tilsammen medfører, at vi kan skaffe ikke så få penge til forskning i sclerose.

Den 30. november bliver en fed dag!

Vi har nemlig denne dag planlagt at lave en auktion fra kl. 18-21, hvor vi håber/regner med at kunne byde velkommen til 100 auktionslystne folk, der mod et mindre beløb kan få en sjov og glad aften med middag, underholdning og auktion til fordel for forskning i sclerose

Auktionen vil blive afholdt på Haderslev Golfrestaurant, hvor min gode ven, forpagter og kok Kim Koch (det hedder han faktisk ;-)) har lovet at servere lækker buffet, inden vi skal have gang i auktionen. Kim er en fantastisk kok og et ligeså skønt menneske, som har meldt ud, at han giver os sin tid, lokalet og arbejdskraften denne aften. Tusind tusind tak Kim – du er sgu en ener!

Min chef på VUC SYD hørte på lærerværelset, at jeg og borgmesteren skulle lave en arrangement med en auktion til fordel for forskning i sclerose, og spurgte venligt, om vi havde en konferencier og en auktionarius… For ellers kendte han altså en! Han gav mig derpå et telefonnummer, som jeg kunne ringe til, og han fortalte samtidig, at han lige ville ringe og “advare” vedkommende om, at jeg ville kontakte ham!

Så da jeg fik fri, sad jeg i min bil og kiggede længe på min Iphone, inden jeg efter et laaangt tilløb og begyndende nervøssved under armene ringede op.

Manden, der tog telefonen sagde “Ja det er Frode“, og mig? joh… jeg svarede “Hej Frode, det her er Charlotte” og så plaprede jeg nervøst og uden stop i kvindeagtigt lang tid om Byttelyst. Jeg sluttede mit bla bla bla af med at sige “Årh, jeg har godt nok været nervøs for at ringe til dig, du er jo sår’n en der bor inde i fjernsynet“.

Manden, der hedder Frode, grinede blot lidt og fortalte mig så, at han rigtig gerne vil være med den 30. november, og at han syntes det hele lød spændende.

Så nu har vi fået selveste Frode Munksgaard til at komme på den store aften den 30. november. Altså I ved, Frode Munksgaard, som hele min ungdom boede inde i fjernsynet, og i mange år styrede bl.a. programmerne Hammerslag og Profit med hård og kærlig hånd.

Det er jo fuldstændig fantastisk og helt surrealistisk! Tænk sig at både min borgmester H.P. Geil og Frode Munksgaard påstår, at de glæder sig til at give den gas sammen med mig på auktionsaftenen den 30. november. Og at de begge har gode idéer, som jeg forsøger at skrive ned og prøver at få hold på. Jeg vil ikke røbe noget om idéerne endnu, før de bliver til aftaler, men hold op, hvor er jeg glad for at have sagt ja til at være med til det her Byttelyst, og hvor er jeg endnu mere glad for at kende gode og ordentlige mennesker, som vil hjælpe mig og scleroseforeningen med at skaffe penge til forskning i sclerose.

Jeg er en superheldig starut, ja jeg er!

ps.

Der kommer indenfor de næste par dage mere om, hvordan man melder sig til denne fantastiske aften og hvad billetprisen bliver! Og så vil jeg også fortælle om de fantastiske donationer/sponsorater, jeg allerede har modtaget til auktionen 🙂

pps.

Jeg har behov for at slutte dette indlæg med at sige til de af jer, som åbenlyst undrer jer over mit store engagement og min energi i Byttelystprojektet, og om det ikke er torskedumt af mig: Joh I har tildels ret! Jeg bruger rigtig mange kræfter på det, også kræfter jeg ikke har! Jeg har to ben, som smelter under mig og gør rigtig rigtig ondt hele tiden. Jeg har føleforstyrrelser i hele venstre side, fordi jeg bruger de kræfter, jeg ikke har. Og så har jeg en hjerne, som er under urimeligt pres lige nu, fordi jeg ikke sover om natten på grund af smerter og om dagen skal koordinere og huske! Og også gå på arbejde, være mor og kone.

Men jeg gør det, fordi jeg elsker suset ved at kunne gøre en forskel. Og jeg gør det, fordi jeg er omgivet af fantastiske mennesker, som løfter mig igennem det og støtter, hvor de kan. Og jeg gør det, fordi jeg ved, at jeg er god til det her (i al ubeskedenhed).

Jeg gør det simpelthen fordi, at jeg ikke kan lade være! Og om en måned er det ovre. Om en måned er vi i mål og har forhåbentlig skaffet en ordentlig røvfuld penge til forskning i sclerose.

Derfor!

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  Greta
  3. november 2016 kl. 1:15

  Du er bare så sej, hvor er det godt gået👍 du bruger dine evner og den energi du ikke har, til det formål du brænder for.
  Du får det forfærdeligt fysisk, men det giver dig helt sikkert en skøn følelse af at kunne udrette det du beslutter dig for, og den følelse er guld værd og god at tænke tilbage på når alle de dårlige tanker om utilstrækkelighed kommer snigende.
  Jeg glæder mig til at høre mere😄😄 Kh. Greta

 • Send svar
  Casper
  3. november 2016 kl. 10:19

  Hold nu op hvor er det fantastisk læsning! =0
  Du har jo ikke bare “grebet bolden” – du har ført den helt nye veje, som var svær at forudsige ved projektets opstart. Jeg har enorm respekt for dit arbejde, og at du, trods mange smerter, finder det overskud frem er ikke bare yderst prisværdigt, det er også unikt og forbilledligt!
  Af hjertet tak for din/jeres store indsats – det er mildest talt imponerende!
  De bedste hilsner
  Casper,
  Byttelyst – Scleroseforeningen.

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.