2 I Byttelyst/ Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Mens jeg savner…Ca. 3 minutters læsning

[dropcap]N[/dropcap]år nu Peter er rejst til Sicilien for at arbejde helt indtil lørdag meget sent, så synes jeg det er åndssvagt! Jeg savner ham! Det er jo ham, som er faren og laver maden. Det er jo ham, som putter tandpasta på min tandbørste og lægger den på vasken, så den er klar til brug. Og så er det ham, som giver mig et knus, når jeg er allermest træt og ham som griner overbærende af mine (overvejende) tåbelige historier. Og hepper! Det er Peter som hepper på mig, når jeg har svært ved at få gang i kroppen og humøret om morgenen, og også når jeg fuld af idéer giver den gas og glemmer at slippe speederen. Og så er det også ham som er stolt, når jeg lykkes med det, jeg laver.

Årh jeg savner ham!

Men lige nu skal han være på Sicilien! Han skriver, at han bliver fyldt med så mange kopper espresso, at han er bange for at få tyndskid. Og han fortæller, at han ikke forstår, hvad de siger. Heller ikke når de taler engelsk. Så han hygger sig!

Det har jeg så også valgt at gøre i dag! Der er mange måder at nedbringe savn på. At drikke øl er en af dem! Min skønne veninde, som jeg jo drikker en to øl med hver fredag, var med det samme med på at øl også kan drikkes om torsdagen! Jeg hentede hende fra arbejde, og så kørte vi ned til et lille bådelaug for at drikke savnet i sænk og snakke siddende på en bænk.

fullsizerender-14-1Vi snakkede og snakkede, spiste snacks og drak øl, indtil solen var helt væk, fingrene var følelsesløse af kulde, og jeg helt havde glemt at savne Peter!  Så tog veninden et godt greb i mig og sammen gik/vraltede vi over kirkegården i monstermørket. På en helt almindelig smadderhyggelig torsdag i november!

Da jeg kom hjem (lidt senere end planlagt..) stod Freja i køkkenet med ovnen tændt, chokolade-cookies på alle bageplader og dej på blusen! Det var åbenbart hendes tur til at have kage med i skole i morgen. Øøhh… og ups! Hjaltes tur til det samme! Det havde han så lige glemt, indtil Freja spurgte, om han ville med op til købmanden med hende for at købe mel til hendes cookies!

fullsizerender-13-1Hjalte har uden diskussion verdens bedste storesøster, som lige bagte 30 ekstra cookies til hans klasse, mens deres mor drak øl på havnen, lige indtil det blev mørkt 😉 Jeg ELSKER at have store børn. Og især børn, som hjælper sig selv og hinanden uden vrøvl!

Men jeg savner altså stadigvæk Peter, og jeg er ikke den eneste herhjemme!

Nu vil jeg gå ud og selv putte tandpasta på min tandbørste, og så vil jeg gå i seng, for i morgen bliver en begivenhedsrig dag, hvor jeg skal træne (pislort), på arbejde (fint nok) og så skal jeg holde planlægningsmøde vedrørende Byttelyst sammen med borgmesteren og kokken på Haderslev Golfrestaurant OG en journalist + fotograf fra Jyske Vestkysten, som rigtig gerne vil lave noget til avisen omkring vores Byttelystprojekt (vildt spændende).

Jeg får slet ikke tid til hverken at savne eller drikke øl i morgen 😉

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  Heidi Rømer Hansen
  3. november 2016 kl. 22:16

  Note til mig selv; Vil være tekstforfatter og forfatte en heppesang til hende Fruen!!

 • Send svar
  Susanne J
  7. november 2016 kl. 21:36

  Lyder som en rigtig dejlig afslutning på en torsdag og du har helt ret, hvorfor skal alt det sjove foregå i en week-end?
  Frejas cookies ser dejlige ud, har du en opskrift på dem som du vil dele?

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.