1 I Familieliv/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Ting jeg har tænkt mig at blive ved medCa. 3 minutters læsning

at vække alle tre teenagere med fødselsdagssang hver morgen. Det er jo kærligt ment!

at ignorere deres sure grynt, når jeg spørger dem, hvilke instrumenter de vælger.

at dytte, når jeg kommer kørende i min Berlingo og ser nogen stå og kysse.

at rette, kommaer i de breve jeg, modtager fordi jeg, får det, så godt indeni når kommaer ikke, er spulet ud, over teksten som tyndskid,,,

at plage Freja, om hun ikke nok vil holde forfest herhjemme. Jeg ELSKER de unge mennesker, som stille lister ud i mit glashus kl. 19 (med en pose alkohol hver) og buldrer ind igen (uden poserne med alkohol) kl. 23 for at blive kørt i byen. Jeg ved for eksempel nu, hvad de unge stemmer til kommunalvalg, hvor de stemmer og hvorfor de stemmer. Jeg ved såmænd også hvilke valgplakater, der er no go. Det har de unge mennesker nemlig selv råbt sagt til mig i bilen på vej ind i byen!

Glashuset inden forfest

Og glashuset efter forfest

at bruge lidt tid formiddagen efter forfest på at rydde væk og gøre rent, fordi jeg tydeligt kan mindes, hvor dræbende lugten af øl og den kvalmende søde alkohol er, når man har tømmermænd til et 10 tal.

at drikke den ugentlige strand-øl med min elskede ølveninde. Fordi det renser sjælen og booster humøret at sidde i sandet med tæpper og øl og glo ud på havet, hvor der sidder en sur måge på en pæl og glor. Denne gang tryllede vi fredagsøl om til søndagsøl, men det vidste øllene ikke, så alt smagte af weekendstart og flere fridage…

at tage en lur i mit glashus på de dage, hvor solen skinner og varmer det op til sommertemperaturer.  Ja.. sgu da egentlig også når solen ikke skinner, men så bare med tæppe og varmeapparat.

at øve mig i at være opmærksom på, hvad der gør mig glad og samtidig gør hverdagen medgørlig.

at pudse både min computerskærm og mine briller hver dag. Det er nemlig ikke alt sløret, som skyldes synsnervebetændelse (flot Charlotte!)

at være barnligt og højlydt begejstret, når jeg dag efter dag træder ind på arbejde uden hjælpemidler til at holde balancen.

Godnat her fra Bodega Holmboe

ps. Du må gerne rette, mine kommafejl. Jeg tror der, er et par stykker! For jeg er træt og orker ikke at gøre det selv. Tak for hjælpen.

pps. Lad mig endelig vide, hvilke instrumenter dit barn vælger til vækning med fødselsdagssang. Jeg er virkelig spændt!

Du ville måske også kunne lide

1 Kommentar

 • Send svar
  Pernille Askov Christiansen
  7. november 2017 kl. 17:59

  Uden hjælpemiddel? (Heller ikke balancevesten?)- Charlotte det er da stort ❤ Kommateringen…har som gammel sekretær samme problem. Irriterende for min øjne, når de er kastet tilfældigt. Plejer at få af vide, at det er de nye moderne kommateringer, der anvendes, men de bliver så også svar skyld, når jeg spøger dem om, hvor de vil sætte kommaer i sætningen: “hænges ikke benåedes” 🤣😂 hihi
  Godt at de unge mennesker stemmer 👍

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.