0 I Byttelyst/ Fremhævet

De sene nyheder!Ca. 7 minutters læsning

Jeg har aldrig prøvet noget, der ligner det her, og jeg har tydeligvis meget at lære! Noget af det vigtigste jeg åbenbart skal lære, er at trække vejret dybt, tælle til 10 og TRO på, at det her bliver en succes. At bevare overblikket er min største udfordring lige nu!

I fredags holdt jeg møde med min makker i det her Byttelyst-projekt, Haderslevs borgmester H.P. Geil, og kokken Kim Koch (det hedder han altså faktisk ha ha ). Vi mødtes på Haderslev Golfrestaurant, hvor Kim er chef. Vi skulle planlægge, hvordan vi egentlig griber auktionen an den 30. november. Det fyger nemlig lige nu rundt med gode/vilde idéer og sjove tiltag, som der er behov for at få sat i system og sat i værk! Jeg har indtil i fredags været temmelig forvirret og ret blæst omkuld over, hvordan det her auktionshalløj bare vokser og ser ud til at blive sk*** skægt. Jeg havde for et par måneder siden ikke forestillet mig, at det skulle blive så spændende at samle penge ind til forskning i sclerose 🙂

fullsizerender-30

fullsizerender-32-2Planlægningen gik virkelig godt, hvilket den fantastiske æggekage, som Kim serverede, helt sikkert hjalp med til. Vi fik uddelegeret tingene, planlagt og aftalt det meste. Derfor var vi også helt klar til at mødes med Jyske Vestkystens journalist og fotograf, som kom midt i spisningen.

Jyske Vestkystens journalist havde for lang tid siden lovet mig at lave “en lille ting” til avisen om mit projekt Byttelyst. Hun var tydeligvis både overrasket og begejstret over, hvad vi har gang i, og allerede i går eftermiddags (to timer efter vores møde) lå der en artikel om Team Haderslevs Byttelyst på Jyske Vestkystens netavis. Du kan finde artiklen ved at trykke på linket til artiklen her “Sclerose får en med hammeren på auktion”. Jeg må ikke lægge selve artiklen op her på bloggen (noget med ophavsrettigheder og bøder, hvis jeg gør det alligevel og sår’n), så tryk endelig på ovenstående link, for der er en masse oplysninger omkring auktionen, og så er der også et billede af mig, hvor jeg ligner en med utrolig tørt tandkød!!

At tage billeder af tre personer, hvoraf den ene af dem hverken er god til at stå stille, eller i det hele taget bare at stå særlig længe ad gangen, resulterede i følgende scenarier:

Scene 1:

Vent lige! Jeg skal liiige have hende til at stå stille uden at svaje!“. Og så blev jeg bogstaveligt talt sat på plads af min borgmester!!

fullsizerender-28

Scene 2:

“Så! Nu er vi klar alle mand! 1 2 3 smil”. Og så smilede vi alle tre uden hverken at svaje eller neje 🙂

fullsizerender-29

Én ting er at få taget de her skide billeder! En helt anden er at få sagt noget fornuftigt til journalisten omkring vores intentioner, bevæggrunde og ønsker med hele det her auktionsarrangement. Det er særligt vigtigt for mig at pointere, at AL overskud går ubeskåret til forskning i sclerose. Og at alle som lægger kræfter og energi i at gøre denne aften både indbringende og hyggelig, gør det uden at få en øre for det!

Kim Koch lægger lokaler til i Haderslev Golfrestaurant. Derudover forærer han OG hans personale deres arbejdskraft gratis denne aften. Det er intet mindre end helt fantastisk, for der skal altså en del folk på arbejde for at dække bord, lave maden, servere og vaske op efter ca. 100 gæster. Jeg er utrolig taknemmelig og rørt over, at det kan lade sig gøre! (Freja er faktisk opvasker i golfklubben og vil hellere hjælpe i køkkenet end være med til auktionen – det er Frejas mor glad for;-)

Frode Munksgaard, som jo har sagt ja til at være vores auktionarius, stiller ligeledes op den 30. november uden at skulle have noget som helst for det. Det er da fantastisk og så superflot!

Derudover har vi skaffet nogle sponsorer, der vil være med til at dække diverse udgifter. Alt dette betyder, at billetprisen ikke er prisen for selve middagen. Med andre ord, så betaler du 150,- for en aften, hvor billet-pengene går ubeskåret il forskning i sclerose!

Det er en aften, hvor jeg virkelig håber på, at du vælger at købe billet for at tage del i auktionen, jeg lover, at der bliver nogle fede ting at byde på og få med hjem. Naturligvis har den lækre buffet og den hyggelige stemning også en stor plads denne aften, men det er de ting, der bliver solgt på auktionen, som der skal forskes i sclerose for. Så husk både at medbringe den store pengepung og sund appetit denne aften.

De vigtigste oplysninger vedrørende den store auktion ridser jeg lige op:

 • Hvor: Haderslev Golfrestaurant
 • Dato: 30. november 2016
 • Tidspunkt: kl. 18-21
 • Værter: Haderslev Borgmester H. P. Geil og mig (sagde Charlotte)
 • Auktionarius: Frode Munksgaard
 • Auktionsting: Auktionstingene begynder jeg at løfte sløret for i næste uge!
 • Underholdende indslag: Det bliver spændende – men jeg afventer med afsløringen lidt endnu.
 • Mad: lækker buffet! Det kan du også glæde dig til at høre mere om i næste uge! (men den er god!)
 • Antal billetter: Der er plads til 100 gæster! Salget er allerede godt i gang, så hvis du vil have en sjov aften og vil have både god mad, underholdning samt (vigtigst af alt) at deltage i en auktion med selveste Frode Munksgaard som auktionarius.
 • Billetpris: (kun) 150,- som går ubeskåret til forskning i sclerose.
 • Indbetaling: Pengene for billetten indbetales til Haderslev Golfrestaurant på reg.nr: 9892. Konto: 3061617131 skriv “Byttelyst
 • Drikkevarer: købes i restauranten.

Jeg er allerede i fuld gang med at skaffe ting til auktionen. Tingene vil løbende blive præsenteret her på bloggen og ligeledes på Fru Holmboes Facebookside . Jeg vil vældig gerne kontaktes, hvis du mener, at du har noget, som du vil donere til auktionen. Og det gælder både, hvis du er privatperson og forretningsdrivende. Det kan være en sjov/fin ting, en oplevelse eller noget helt tredje. Jeg kan kontaktes på tlf.nr. 42564242 eller på min mail charlotte.holmboe@gmail.com. Tro mod Byttelyst-konceptet vil jeg både tage mod donerede ting og også løbende forsøge at bytte mig frem til ting frem til den 30. november, hvor jeg så er overbevist om, at der er nogle gode ting for gæsterne at byde på.

Jeg oplever at de erhvervsdrivende, som jeg allerede har aflagt et besøg i Haderslev har taget overordentligt pænt imod mig og vores projekt Byttelyst, og jeg håber virkelig at møde endnu flere butiksindehavere af samme kaliber, når jeg frem til den 30. november forsøger at finde spændende ting til Team Haderslevs Byttelyst-auktion den 30. november.

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.