7 I Fremhævet/ Hjælpemidler/ Livet med sclerose

Strømsvinet er død!Ca. 2 minutters læsning

En ganske kort opdatering på strømsvinet (som min fysioterapeut så pænt kalder min strømting).

Strømsvinet er død.

Efter at have talt med både en Claus, en John, en Kenn, en Maja, en Ina og en Henriette, som alle har en finger med i spillet med hensyn til den her strømting, endte jeg i eftermiddags hos bandagisten her i Haderslev. Teknikeren bad mig om at tage plads i venteværelset med en kop lunken lidt i lukketidskaffe i et plastickrus, mens han undersøgte strømsvinets tilstand. Helt stille sad jeg og læste om ligegyldigheder i et kulørt blad, det er nemlig det man gør, når de bange anelser skal ignoreres.

Teknikeren kom efter meget kort tid ud med den værst tænkelige melding: Ingen puls!

Jeg sagde farvel til mit døde strømsvin og lod det blive hos bandagisten, og så tog jeg hjem…

Nu venter jeg så på at blive ringet op af bandagisten i morgen. Han vil nemlig undersøge, om der måske kan fremskaffes en ny til mig med så kort varsel. Min telefon er på lyd fra nu af, og hvis vi alle lige krydser fingre ik?!

Alternativet har jeg ikke lige overblik over, men som min veninde plejer at sige, så løser det sig nok, inden det er for sent! Jeg håber, at hun har ret

kryds kryds kryds for pokker.

ps. Jeppe er rask igen og har været i skole i alt for mange timer i dag (ifølge ham selv…)

Du ville måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Send svar
  Mette Bechmann Laursen
  1. oktober 2018 kl. 21:40

  Krydser fingre og sender de bedste tanker
  Mette

 • Send svar
  Nina Illum Seistrup
  1. oktober 2018 kl. 23:45

  Krydser fingre, tæer, ben, arme og alt hvad krydses kan. Bali bliver fantastisk ❤

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   3. oktober 2018 kl. 15:49

   Åh stakkels dig Nina, så kan du jo hveken gå, hoppe, skrive eller for den sags skyld skifte kanal med fjernbetjeningen. Jeg værdsætter dine kryds umådeligt meget <3

   Ja! Bali bliver fantastisk <3

   • Send svar
    Nina Illum Seistrup
    5. oktober 2018 kl. 0:04

    Alt for dig sødeste Charlotte 😊

 • Send svar
  Lone Wegener
  4. oktober 2018 kl. 19:02

  Vil du låne min? jeg bruger den alligevel ikke. Det er kun lårdelen, der er “død”, ikke?
  Mh Lone

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   4. oktober 2018 kl. 19:36

   Ååårh Lone, du er fandme sød altså!!! Sikken et tilbud, men jeg takker nej til det <3 Øv at du ikke kan bruge din... Jeg har i dag været hos bandagisten (også i dag...), og der er blevet tryllet, så nu har jeg et strømsvin til låret, når jeg skal til Bali :-*

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.