0 I Fremhævet/ Ikke kategoriseret

Kort status på det døde strømsvin og lidt om mit nye hårCa. 3 minutters læsning

[dropcap]J[/dropcap]eg begræder stadig at strømsvinet døde i går! Til gengæld har jeg kun haft tre autoriteter i røret i dag, som alle har en rolle i strømsvinskrøniken. Den ene lyttede mest og stillede mig så videre. Den anden meddelte mig, at de ikke har nogen lårmanchet, som jeg kan låne eller få udleveret. Den tredie lyttede også og ringede så til den anden for at blive klogere på, hvad der nu skal ske. Hurtigt!

Så status er, at jeg ikke er blevet meget klogere i dag, men i morgen krydser vi alle igen fingre for, at det hele løser sig, så jeg ikke skal hænge i røret for at tale med autoriteter eller sidde med røven i vandskorpen. Det kan godt være, at i dag ikke var ren optur med hensyn til min førlighed og hjælpemidler, men jeg skal da love for, at resten af dagen blev god.

Jeg besøgte nemlig min frisør, da jeg havde fri fra arbejde. Det blev fuckdyrt, så nu har jeg ikke råd til en skid resten af måneden! Men fordi jeg købte nyt hår for en halv million, så måtte jeg springe en ballon hos frisøren, og ved i hvad jeg vandt? Nye øjenvipper og nye øjenbryn! eller ihvertfald pyntning af dem jeg har i forvejen.

Jeg har fået klippet en del af, og det der er tilbage på mit hoved er blevet farvet lysere. Jeg ligner faktisk (i al ubeskedenhed naturligvis) den million det kostede. Peter, den gode mand, huskede at rose mit nye garn. Måske fordi jeg sendte ham en advarende SMS om, at jeg nu har brugt hele vores madbudget for oktober måned på lidt nyt hår. Og at det var det hele værd, fordi jeg både fik hovedbundsmassage, kaffe, chokolade oven i hatten.

Hjalte kom sent hjem i dag og bemærkede (naturligvis) ikke den dyre forandring, der var sket med hans moder! Ihvertfald ikke før jeg dryssede lidt afklippet hår ud over ham, da jeg sagde godnat. Dette gav anledning til en meget kort snak om frisurer, pris for klipning og glæden ved at føle sig lækker i toppen.

Mig: Men synes du ikke det er smart da?

Hjalte (med blikket naglet til sin Iphone): Hva? Jo jo!

Mig: Men det var godt nok også dyrt! Du kunne faktisk have købt hele seks LP’er for den pris, mit nye smarte hår koster!

Hjalte (nu med blikket på mit dyre hår): Hvad kostede det da?

Jeg fortæller ham så prisen på frisørbesøget…

Hvorpå Hjalte sætter sig ret op i sengen og forarget udbryder “Nej det har sgu da ej!!!

 

Jo, det har sgu da så Hjalte! Og det er derfor, at du bliver sulten i oktober!

#hårforallepengene

Nu går jeg i seng, for i morgen tidlig skal jeg til høreapparatdamen, så jeg kan høre både til venstre og højre!

Godnat og tak for alle de krydsede fingre som i sender til mig! Det er ihvertfald ikke jeres skyld, hvis alt det her strømnoget svigter inden afrejse til Bali.

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.