4 I Fremhævet/ Livet med sclerose

Hør lige her!Ca. 2 minutters læsning

I morges tog jeg afsted lidt før resten af slænget. Jeg skulle nemlig til træning hos min fysioterapeut!

Grunden til at jeg lige præcis i dag legede den morgenfriske type var, at jeg efter træning skulle være sikker på at kunne stå klar på Høreklinikken i Vojens klokken 9 nul dut! Vojens er ikke lige rundt om hjørnet, faktisk er det mere end 20 minutters kørsel væk fra Haderslev. Men det er der, den hørehæmmede kan få hjælp, så det er der den hørehæmmede kører hen.

Jeg var der klokken 8.50 og satte mig ned væbnet med tålmodighed…

Lige indtil mit blik stoppede ved synet af dette…

Jeg var simpelthen kørt 20 minutter til Vojens for at blive mødt af dette skilt på døren til Høreklinikken. Jeg kunne høre en mumlen nede af gangen, så jeg kan ikke tro andet end at afdelingsmødet allerede var gået i gang.

Enten er det en kæmpe afdeling, hvor alle skal høres på skift, eller også har denne afdeling ualmindeligt mange høresager at vende. Det kan egentlig også være, at der bare er så meget kage og varm kaffe på kanden, at det tager fra 9-15 at komme igennem. Hvad ved jeg? Det eneste jeg ved, at dette må være et afdelingsmøde, hvis længde sætter Danmarksrekord, og at jeg var sur, da jeg kørte hjem.

Faktisk så sur, at jeg ringede til min far og brokkede mig! Han skrev så til gengæld en SMS lidt tid efter med dette gode råd:

Min far har altid løsningen klar!

Du ville måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Send svar
  Lena
  3. oktober 2018 kl. 12:48

  Sikke en dejlig positiv mand, din far er. Jeg var også blevet skide sur hvis jeg blev mødt af sådan et skilt. Een ting er at JEG spilder min tid. Men når andre gør det så…. 🤬
  Jeg håber du får en dejlig dag i solen, med en god bog.

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   3. oktober 2018 kl. 15:51

   Min far er det mest pragtfulde menneske <3 Jeg ligner ham ret meget 😉 Det der med sild af min tid, det er det værste jeg ved!! Jeg bruger så mange kræfter på at skulle afsted til sådan noget som i morges, og når det så er spild af min tid, så får min elskede far det at vide, så han kan komme med løsninger der mildner 😉

   Jeg læser faktisk en god bog lige nu. Den hedder Siffrine og er skrevet af Cecil Bødker (værsgo for tip)

 • Send svar
  Inger Bergen
  3. oktober 2018 kl. 14:33

  Øv, de skulle lige prøve det selv. Men os med sclerose er jo altid hårdere ramt, fordi vores energi blive hurtigt brugt op. Tror de skal have en bøde på 300 kr ,. som skal være til dig. De ville jo komme efter dig, hvis du ikke var mødt op.
  Føler med dig, men op på hesten igen, nyd det gode vejr i dag.
  Knus Inger 😘🇩🇰♥️

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   3. oktober 2018 kl. 15:53

   Ha ha ha Ja de skulle fan*** prøve det selv! Idéen med at skulle betale en bøde til mig bifalder jeg selvfølgelig. Gad vide hvem jeg kontakter for at få det igennem 😉

   Jeg har haft en god dag indtil nu, tak <3

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.