1 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Småt Brændbart #8Ca. 6 minutters læsning

Jeg har fyldt traileren med en ordentlig omgang Småt Brændbart til jer. Der er sket mange ting den sidste uges tid, så lad os blot begynde med mandag!

Mandagsbesøg på ny arbejdsplads

Jeg har fri om mandagen, eller jeg plejer at have fri om mandagen. Men ikke i mandags, for der var jeg, sammen med de af mine kolleger, som også skifter arbejdsplads til august, inviteret til Haderslev Produktionsskole for at få et lille indtryk af den matrikel, som skal udgøre stedet for den nye uddannelse FGU (Forberedende Grunduddannelse), som bliver skudt i gang til .. ja august!

Det var en god og interessant formiddag, hvor jeg fik hilst på nogle af de folk, som bliver mine kommende kolleger efter sommerferien. Der er så mange tanker, som jeg gør mig omkring jobskiftet. Garanteret også tanker, som de fleste vil betegne som små og ubetydelige. Men de fylder, og jeg glæder mig til nogle af de voksne med bestemmerkasket har tid og overblik til at frembringe svar på nogle af mine spørgsmål, så de kan nøjes med at fylde, hvad de fortjener.

Nåh.. mandag blev til tirsdag og tirsdag blev til onsdag!

Onsdag med forskningsprojekt og strøm ud over det hele

Jeg vil ikke i det blogindlæg komme med en lang beskrivelse om min onsdag, som jo var dagen, hvor jeg gav min krop til videnskaben. Holy fuck, hvor jeg gav min krop til videnskaben. Jeg skrev om den strømmættede oplevelse her. Hvad jeg til gengæld godt vil fortælle, (så jeg kan høste den ynk, jeg fortjener) er, at Peter tog til København fra onsdag til torsdag, hvilket betød, at jeg skulle sove alene. At sove alene har jeg gjort mange gange, jeg synes ikke det er det fedeste, men…

Jeg fik så ikke sovet overhovedet den nat. Jeg lå i stedet og bed i Peters hovedpude, når jeg da ikke stønnede av og åh nej altså, mens mine tæer på højre fod var krøllet helt sammen i kramper, mens foden var hermetisk fastlås i den mest akavede og smertefulde stilling.

Jeg har aldrig før oplevet mit ben/fod så krampelåst i så lang tid og så voldsomt akkompagneret af kraftige nervesmerter, som bare tog til. Jeg var derfor torsdag morgen nødt til at melde mig syg. DET er jeg så ikke god til, og såmænd heller ikke særlig drevet i. Det er så svært og marineret i dårlig samvittighed, også selvom min chef skriver god bedring og mener det. Torsdag brugte jeg på at sove og overbevise mig selv om, at dette var en engangsforestilling!

Og det var det gudskelov!

Voksenweekend (eller “Yngel sluppet løs i Aarhus“)

Freja, som jo bor i Aarhus nu (har jeg nævnt det før?), havde aftalt med sine brødre, at de skulle komme op til hende i denne weekend. Hvilken fryd! For både de voksne i husstanden og tydeligvis også de tre unge mennesker!

De voksne har leget midaldrende ægtefolk med hang til rejemadder ‘1980’er style, snakket om ingenting og alting, haft ild i brændeovnen, set film, drukket whisky og bare råhygget! Vi trængte til det, og vi har nydt det supermeget.

Selvom Freja jo er flyttet hjemmefra, så har det været vigtigt for os, at det er hyggeligt for hende at komme hjem, når hun har tid og lyst, og at hun stadig har et værelse at fortrække til. Freja har taget nogle af sine møbler med til Aarhus, blandt andet sin store seng, og derfor skulle der stå en anden seng/sofa klar til hende. Vi fik skaffet en superfin og velholdt sovesofa til 200,- på Den Blå Avis. Et par pæne puder tilsat, og så var den ged barberet.

Jeg har længe haft lyst til at kunne træne derhjemme, men har samtidig aldrig fundet mig tilrette med at skulle lige og lave bækkenløft og skrå mavebøjninger inde i stuen, hvor jeg både er til skue og lidt i vejen. Jeg har derfor diskret invaderet en del af Frejas værelse, og har indrettet til mit helt eget fitnesscenter.

Jeg er pænt tilfreds med resultatet, og udfra de billeder jeg har sendt til Freja, er hun også yderst begejstret. Jeg har i dag afholdt min første jomfruelige træningssession, og den gik over al forventning og helt efter planen.

Ribben er en 20 år gammel sag, og er flyttet med os helt fra Silkeborg. Den har i mange år lidt den skæbne at blive brugt som tørrestativ for håndklæder og var derfor virkelig grim. Det gjorde en omgang sort maling meget ved. Sammen med spejlet fra Ikea til 200,- må Holmboes Fitnesscenter siges at være en billig og god løsning. Og med plads til efterfølgende afslapning i sovesofaen.

Holmboes Fitnesscenter
Min uambitiøse trænningsmakker…
Sovesofa til 200,- med ekstra ekstra seng, der kan rulles ud, så det bliver en dobbeltseng

Freja sendte mig en SMS i går aftes. Den behøver vist ingen uddybning i forhold til, om det var fedt at have besøg af sine brødre…Men drengene er kommet hjem. I eftermiddags kunne Peter hente to møgtrætte drenge ved toget i Kolding. Der er ikke noget som stikker søskende, der elsker hinanden!

Det var alt, hvad jeg ville dele af Småt Brændbart med jer i denne uge. Jeg håber at I får en dejlig ny uge uden for meget regn og med masser af smil og varm kaffe i koppen.

Du ville måske også kunne lide

1 Kommentar

  • Send svar
    Deborah
    18. marts 2019 kl. 9:04

    Er mega imponeret over dit fitness center. Det er så fint. Håber du får rigtig meget glæde af det. Også en god uge til dig.

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.