0 I Familieliv/ Livet med sclerose

Det kunne godt blive en vane altså…Ca. 2 minutters læsning

[dropcap]I[/dropcap] går lovede jeg jer en update på mit ensomme søvnige og fordrukne liv. Som I jo ved, var jeg virkelig opsat på at kunne gentage mine 9 (NI) timers uafbrudte søvn. Samtidig vidste jeg også at en strategi ville blive nødvendig.  Og lad mig med det samme afsløre, at hvis du mangler en til at lægge en perfekt strategi for bedre nattesøvn, Så må endelig skrive, ringe eller sende mig en brevdue! Jeg har nemlig knækket koden!

Ok, lad mig afsløre, hvad der virkede for mig i går!

Jeg sørgede for at kede mig lidt i løbet af eftermiddagen, dette var ikke særlig svært, for jeg var jo i træning. Da jeg havde kedet færdig, ringede jeg til min mor, som ikke kedede sig. Alligevel ville hun godt med mig til stranden for at finde lykkesten. Det var skønt at have hende helt for mig selv og bare gå med røven i vejret, mens vi fandt hele fire lykkesten.

En times tid ved stranden med min elskede mor gjorde godt, og så var jeg klar til at komme hjem og igangsætte sidste del af min strategi for #mangetimerssøvn.

Jeg tændte to stearinlys, hældte et glas whisky op, åbnede en Rittersport og placerede mig i sofaen med min dyne. Jeg drak whiskyen, spiste hele Rittersporten, slukkede TV og stearinlysene og gik i seng! Livet er slet ikke så slemt, når man kan køre det ind med lidt frisk luft, godt sleskab, alkohol og chokolade, vel?!

Og så sov jeg denondehyleme 8 timer uden at vågne!

Hvor mange gange skal man gøre noget i træk, før det kan betragtes som en vane? Her tænker jeg naturligvis både på mit indtag af whisky og søvn…

De fleste af mine folk er kommet hjem i eftermiddags efter en skøn tur i sommerhus. Freja er stadig på festival og nyder stadig at være ung i alkohol, omend hun efterhånden savner sin seng et ordentligt bad og noget sundt at spise til aftensmad…

I morgen er det lørdag – den sidste lørdag i ungernes lange sommerferie – og det betyder lidt suk og muk på børneværelserne, og ikke mindst at jeg skal i gang med at bage pølsehorn og pizzasnegle, så jeg kan opretholde min placering som verdens bedste mor (eller noget…)

God weekend til jer og sov godt!

 

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.