2 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose/ Småt brændbart/ Ude i virkeligheden

Småt brændbartCa. 3 minutters læsning

Der sker noget mærkeligt oppe i skalden på mig, når der går for lang tid imellem, at jeg skriver. Jo længere tid der går, jo sværere bliver det at få ordene sat sammen til sætninger og så begynder jeg at tænke for meget over, om det jeg skriver er pisseligegyldigt for andre end mig…

Og faktisk også om det er pisseligegyldigt for mig! Men det ved jeg, at det ikke er, for jeg bliver glad, når ord smelter sammen til sætninger. Jeg tror, det handler om, at når mine skrivepauser bliver for lange, så tvivler jeg på mine ords berettigelse og vil derfor denondelyneme også levere noget dybt meningsfuldt, når det endelig lander ude på internettet! Det skulle da bare mangle, når jeg har haft så lang tid til både at opleve og tænke over noget at skrive om.

Men! Mit liv er ikke skruet sammen på en sådan måde, at jeg oplever noget dybt meningsfuldt i samme tempo, som jeg tanker min bil. Jeg bor i provinsen for fanden! Og det min hjerne kan sætte ord på i det ene øjeblik er hjernemudderlortesnask det næste.

Så! Derfor har jeg her til aften taget en beslutning! En blogsskrivningsbeslutning. Jeg laver fra NU af et ugentlig søndagsindlæg, som hedder

Småt Brændbart

Jeg har naturligvis på bedste skolelærervis googlet “småt brændbart”, og jeg blev bekræftet i, at det er det rigtige navn til denne type indlæg! Google siger nemlig:

Småt brændbart er kun til det affald, der ikke kan genanvendes.

Med andre ord, så vil disse nye søndagsindlæg indeholde alt fra ligegyldige, navlepillende, oplysende, indlysende og “alt godt fra ugen der gik” indlæg.

Jeg ved jo i sagens natur ikke om denne slags Småt Brændbart indlæg giver mening for andre end mig, som har en hyggelig søndagsbeskæftigelse, og om I overhovedet er med på idéen.

Det finder jeg ud af. Enten ved at jeg mister læsere, får trusselsbreve eller at Haderslev Genbrugsplads kræver, at jeg fremadrettet sorterer i mit småt brændbare og ikke putter det i sorte poser.

Jeg håber naturligvis, at I er med på idéen. Der kommer ihvertfald noget Småt Brændbart her på bloggen i morgen, for i morgen er det søndag.

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  Hanne-Lene Hvid Dreesen
  13. januar 2019 kl. 10:22

  Jeg er med ! God ide med søndags indlæg. Jeg glæder mig. Kom i tanke om TV2s “ På kanten af småt brændbart” https://youtu.be/BfxpadwwvKs
  Glæder mig til mere småt brændbart
  God søndag
  Kærlig hilsen fruen med næse for cafeer

 • Send svar
  Mai-Britt Helms
  15. januar 2019 kl. 9:33

  Super god ide 🙂 elsker alt du skriver 🙂 og småt brændbart er en af mine favoritter når jeg ikke ved hvor jeg ellers skal gøre af tingen, så glæder mig til at se hvad du putter der i 🙂

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.