0 I Fremhævet/ Livet med sclerose/ Mad

Farverig tirsdag og den har været god!Ca. 3 minutters læsning

Det kan godt være, at jeg havde en tung mandag med snak om attak og behandling med bivirkninger, men med alle de hilsner og gode tanker fra alle jer som læste om min møg-mandag var min tirsdag dømt til at blive mildere og bedre.

Altså godt nok lagde vi ud med at sidde lidt tunge og tavse omkring morgenbordet. Men det var da kun fordi både Peter og jeg havde sovet elendigt. Og også ret megt fordi han i morges skulle kysse godnat hele fire gange til ungerne og mig. Han tog nemlig i dag afsted i sommerhuset for at få udrettet noget arbejde, og kommer først hjem på lørdag.

Nåh ja, jeg blev sgu også lidt “tung” i bilen på vej til skole, da Jeppe udbrød “Ej f*** da også! Min gymnastiktaske står i bryggerset“, og jeg derfor skulle vende om i den heftigste morgentrafik…

Men så kom jeg på arbejde og blev mødt af kram fra kolleger, der havde hørt/læst om mit attak. Nogle sagde øv og andre skældte mig lidt ud for at komme på arbejde. Da jeg havde stillet min taske og gik hen for at hente dagens første kop kaffe, blev jeg slået helt bagover af synet af Haderslev Fjord, der var marineret i den smukkeste farverige solopgang, jeg har set. Jeg tror altså ikke, der er mange, som kan drikke dagens første kop arbejds-kaffe med dette som baggrundstæppe! Det var en ret vild oplevelse.

Jeg har i den her uge fået en ny og ret presserende arbejdsopgave, som faktisk viser sig at være både sjov og selvtillids-boostende. Jeg kan nemlig finde ud af det, og bliver hverken træt eller vrøvlet. Endvidere er jeg jo fra næste uge nødt til at være sygemeldt i et par uger, og det er for mig ret lang tid at være være væk fra både kolleger og job. Det er derfor har jeg valgt at tage på arbejde i denne uge. Og jeg lover at passe på mig selv og bede om hjælp! Også for min egen skyld.

Det kan godt være, at jeg både serverede hotdogs og cola (og så på en hverdag!!) i aften, men jeg kan altså forsvare det, for både i eftermiddags og også i aften har jeg haft min nyindkøbte sundheds-smoothie-juice-blender i sving (den sidste sætning var måske mest til Peter, hvis han læser med oppe i sommerhuset ha ha ha)! Hold nu op, den er nem at bruge og endnu nemmere at gøre ren. Jeg købte vidundermaskinen sammen med min far igår, da vi var på tur til neurologen.

Det smager så godt og er så farverigt, at jeg næsten er fristet til aldrig at indtage fast møde mere.

I morgen har jeg fri fra arbejde, og dagen skal bruges til at lave ikke en skid overhovedet, altså efter jeg har været til behandling hos min fysioterapeut. Nåh ja og så bevæge min krop hjem til mine forældre, som både henter mit afkom fra skole og laver aftensmad.

Godnat nu og igen tak for alle jeres søde hilsner på Facebook, mail og SMS. Det har i høj grad været med til at gøre min tirsdag rigtig god.

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.