0 I Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Borgmesteren ønskede mig pøj pøjCa. 2 minutters læsning

[dropcap]I[/dropcap] forgårs var en rigtig god arbejdsdag! Eller det var en ret almindelig dag med finpudsning af rapport og undervisning. Lige indtil jeg mødte Haderslevs borgmester, Hans Peter Geil! Han stod midt på gangen, så jeg knap kunne komme forbi ham for at stille min kaffekop til opvask. Han havde været til bestyrelsesmøde og var på vej videre ud i virkeligheden for at passe vores by. Men han så mig, smilede stort og sagde derpå højt

“Jamen hej fru Holmboe! Og pøj pøj med dit nye projekt med den nye blog”.

Mig? Tjoh.. jeg blev lidt befippet, ret overrasket og megaglad!

BorgmesterLige her er det vist på sin plads at nævne, at jeg for to år siden brasede ind på hans borgmesterkontor en formiddag i marts og bad om et kys. Ikke et helt almindeligt kys, men et grønt kys til fordel for Scleroseforeningens kampagne “Kys sclerose farvel”. Jeg ved faktisk ikke, om han følte sig overrumplet, eller om han også bare syntes, det var et sjovt påfund, at jeg ville have et grønt sclerosekys fra alle mandlige byrådspolitikere i Haderslev. Han kyssede ihvertfald kampagnen igang sammen med alle de andre byrådsmænd.

Jeg blev efterfølgende Facebookvenner med min borgmester, og han har åbenbart læst mine skriverier om, hvor meget jeg har glædet mig til at dele mine flyvske tanker her på bloggen. Lidt sjovt og ret vildt egentlig, når jeg tænker på, at der også i denne by i provinsen er masser af paragraffer, han både skal læse og forstå.

Jeg er vild med at bo et sted i provinsen, hvor borgmesteren smiler, hilser og giver et pøj pøj med på vejen. Og vi er ikke engang helt vildt enige rent politisk 😉

 

Kys Sclerose Farvel kampagnen 2016 er i fuld gang lige nu. Rigtig mange mennesker i hele landet arbejder frivilligt for at skaffe penge til forskning i sclerose. Rigtig mange grønne plasticbøsser står rundt omkring i butikkerne lige nu, hvor man kan smide både sine mønter og gerne en enkelt pengeseddel i. Jeg håber, at 2016 bliver et godt indsamlingsår for forskning i Sclerose, og at disse penge kan bidrage til, at forskningen bærer frugt.

Du kan læse mere om Kys Sclerose Farvel kampagnen på deres hjemmeside og også følge kampagnen på deres Facebookside. Det er faktisk et kig/klik værd.

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.