2 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose

Dig og maj og vi toCa. 3 minutters læsning

Åh, hvor har det bare været et par gode dage! Solen er min ven, Jeg har i to dage prøvet noget nyt “spasmemedicin” som virker efter hensigten, og det bedste er, at jeg hverken er svimmel eller kvalmeramt længere. Det er sgu ok altsammen!

Og som bonus, så har jeg jo været til ridning igår. I mine nye ridebukser! Jeg elsker det simpelthen. Det er den mest fantastiske følelse at sidde på en hest, som vrikker med ørerne, når jeg taler til den og som gør absolut lige præcis det, jeg beder den om! Igår blev den endda bedt om at ride trav. Jeg gentager lige…

Igår red jeg trav! Nuvel, godt nok kun ca. 20 meter, og så bad jeg den om at stoppe igen. Men min hest red trav helt uden at smide mig af. Den vrikkede bare lidt med ørerne, mens jeg sad og hoppede ledløst op og ned, mens jeg var ved at revne af stolthed. I dag kan jeg så mærke ridetimen i rø*** og inderlårene. Så alt er lige som det skal være 🙂 Vi to, Laban og jeg, skal sgu nok drive det vidt en dag 😉

FullSizeRender-2Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet eller håbet på, at jeg ville blive så vild med at ride. Jeg mærker, at jeg bliver mere og mere tryg ved at sidde på så stort et dyr, som med sine fire ben snildt kunne sende os ud over stepperne. Jeg bliver guidet og hjulpet, så selv én som mig ikke kan komme galt afsted. Onsdag er fra nu af min favoritdag 🙂 En god dag kommer sjældent alene, så…

I dag har vi fejret Hjaltes fødselsdag i bragende solskin sammen med alle bedsteforældrene. Det er sgu ingen sag at blive 12 år, når dagen kan tilbringes med mad på terrassen, kongespil, forkælelse og en motherfucker stor højttaler til trommesættet! Øhh jamen 1000 tak for det alle bedsteforældre!!

FullSizeRender-6

Det er aften nu. Jeg er glad og træt og jeg kan høre solsortene skændes lidt ude på min græsplæne. Mine smukke tulipaner står strunk og blærer sig i haven ved siden af mine hvide anemoner, mens drengene sidder inde på Jeppes værelse og slår lidt folk ihjel på computerskærmen…

FullSizeRender-4

Mig? Jeg har lige spist mig mæt i is inde i Frejas seng, mens vi har fået vendt dagen, bare “dig og mig og maj”! Peter? Han drikker sikkert whisky et eller andet sted i huset og hviler ørerne (fortjent:-))

Livet er rigtig meget OK sådan en solskinstorsdag i maj, hvor jeg har haft fri sammen med dem jeg elsker.FullSizeRender-3

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  Gitte Foersom
  6. maj 2016 kl. 11:58

  fantastisk :-). Hvor er det dejligt at læse så positivt et indlæg. Jeg elsker simpelthen at læse dine sider. Du gør mit humør bedre hver gang, jeg læser dine indlæg – også de dage, hvor mit eget humør egentlig er OK, men åbenbart alligevel godt kan få endnu en tak opad. Tusind tak for det. Jeg har lige måttet sluge en stor kamel i denne uge. Jeg har søgt en trehjulet el-cykel hos kommunen, men det ender med at blive en el-crosser, så jeg kan komme lidt rundt i det gode vejr. Lige nu er jeg nærmest lænket til vores hjem, da jeg ikke kan gå mange meter, før kroppen siger stop, Jeg glæder mig trods alt meget til at få den. Kærlig hilsen og god weekend fra Gitte

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   15. maj 2016 kl. 21:42

   Søde Gitte, tak for ordene. Jeg kan godt forstå, det er en kamel at sluge. For hvert hjælpemiddel sætter man jo ligesom et flueben, og der blev du nødt til at springe den trehjulede over og rykke direkte videre til crosseren. ØV! Men som du slev skriver, nu kan du komme rundt i det gode vejr. Jeg håber at sommeren bliver fuld af sol og medvind for dig og din crosser søde ven 🙂

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.