0 I Fremhævet

Vil du ha’ et kys?Ca. 5 minutters læsning

[dropcap]S[/dropcap]cleroseforeningen har netop skudt kampagnen Kys Sclerose Farvel i gang. Jeg har de sidste tre år brugt en stor del af mine kræfter på netop den kampagne hvert forår.. Naturligt nok, da jeg jo selv har sclerose, og har lyst til at hjælpe foreningen med at skaffe opmærksomhed og ikke mindst penge til forskning i den her røvsygdom.

Hvert år i maj måned kysser Scleroseforeningen nemlig grønt. Man kan synes, hvad man vil om idéen med at sclerosen skal kysses farvel. Jeg havde i starten lidt svært ved at forstå koreografien i at “kysse min sygdom”, når behovet for at give den det vildeste spark i nosserne føltes mere naturligt. I dag er jeg revnendetrekvart ligeglad, hvad der skal til for at skabe opmærksomhed omkring sygdommen, bare der ryger penge i kassen til forskning.

Og det er nemlig det, der er hensigten bag kampagnen Kys Sclerose Farvel. At skaffe penge til forskning (mange penge), så vi kan komme den her røvsygdom til livs. Jeg har som sagt været meget aktiv med Kys Sclerose Farvelkampagnen de sidste to-tre år. Jeg har brugt kræfter, jeg ikke havde, og gjort ting, som man kun gør, hvis man tror på projektet og insisterer på at samle penge ind til et godt formål. Både familie, venner og kolleger har ret utvivlsomt været på randen af sammenbrud, fordi jeg i en hel måned råbte op om kampagnen og min indsamling til forskning i sclerose.

Skærmbillede 2016-05-03 kl. 16.27.32Men det kunne betale sig! Sgu! For to år siden nåede jeg (sikkert på den irriterende måde) at gøre så meget opmærksom på min indsamling til forskning i sclerose, at jeg endte med at have samlet 25.000 kr. ind til formålet. Det var så fed en fornemmelse at vide, at SÅ mange mennesker valgte at støtte min indsamling, så den her sygdom kan få ben at gå på!

Igen i år har Scleroseforeningen spurgt, om jeg vil hjælpe dem i maj måned med at sprede budskabet om alt det her grønne kysseri. Der er rigtig mange “kysseting” sat i værk rundt omkring i landet, og der er vildt mange frivillige, som fortjener støtte, hep og masser af tak for deres indsats lige nu.

Mig? Jeg sidder i år på min flade røv, mens mit stakkels hoved kører rundt og rundt. Jeg er svimmel og får kvalme bare ved tanken om at skulle kysse. Jeg har derfor aftalt med Scleroseforeningen, at jeg i  år vil hjælpe til på den måde, at jeg skriver lidt om de facts, tiltag, begivenheder og overraskelser som vil komme i løbet af måneden. Og det må så blive mit bidrag til kampagnen i år…

Der er faktisk rigtig mange måder at støtte scleroseforeningen på! Istedet for at opremse alle mulighederne for måder at støtte på i dette indlæg, vil jeg blot opfordre dig til at tjekke Kys Sclerose Farvels hjemmeside og ikke mindst kampagnens Facebookside ud (hvor du også meget gerne må sætte et “synes godt om“).

10013902_10203315790281055_1489183271_nOkay, du får altså lige to mega-nemme måder at støtte på alligevel! Du vil nemlig næsten ikke kunne modstå det, når jeg fortæller dig, at du bare kan tømme lommerne for mønter ned i de grønne Kys Sclerose Farvel bøsser, der står rundt i butikkerne lige nu. Smart ik’?

Og du kan faktisk også bruge SMS! Det er så smart! Når du nu alligevel sidder med din telefon i hånden og tjekker vejrudsigt, statusopdateringer, nyheder, netflix, så kan du også lige sende en SMS, hvor du skriver KYS30 og sender det til 1231. Så har du nemlig været med til at støtte scleroseforeningen med 30 kr! Det gør en stor forskel – det gør det altså og jeg bliver vildt taknemmelig!

Denne maj tegner godt rent vejrmæssigt. Jeg håber det bliver ved, for jeg trænger til noget varme og sol. Jeg kører den lige for tiden ind med søsygepiller på grund af svimmelheden, og mine ben går i hver deres retning. Så udover det gode vejr, så håber jeg af hele mit hjerte at Scleroseforeningens Kys Sclerose Farvel kampagne møder gavmildhed, for jeg hader hader hader at være begrænset af den her fesne brandert og trænger ærlig talt til lidt medvind lige nu midt i bølgegangen.

Men i morgen skal jeg til ridning med mine nye ridebukser 🙂

OBS: Hvis du efter læsning af dette indlæg får lyst til at dele det med dine venner og bekendte på Facebook, Twitter, over hækken eller ved købmanden, så bliver jeg altså ikke sur 😉 Jo flere der bliver ramt at alle de grønne sclerosekys, der flyver rundt i luften lige nu, jo mere opmærksomhed på sygdommen og forhåbentlig penge til forskning i sclerose.

 

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.