2 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Sol, søvn og varme hvederCa. 3 minutters læsning

[dropcap]J[/dropcap]amen, godmorgen Charlotte! Du er da en time for tidligt på den ik?!” Min søde mekaniker kigger op bag skrivebordet, hvor han sidder i sin lidt for stramme blå kedeldragt. Jeg har haft den samme mekaniker i alle de 11 år, vi har boet det her sted i provinsen. Han er nemlig go’ ved mig! Også selvom jeg kommer en time tidligere end aftalt…

FullSizeRender-27Joh.. men jeg har noget,  jeg gerne vil have gjort færdig på arbejde, såååh..” Min mekaniker rejser sig, rækker med sit mekanikersmil hånden ud efter mine bilnøgler og tager en af de der sædebeskyttelsesting, som han lægger på førersædet, inden han sætter sig ind i min Berlingo og venter på, at jeg får stavret mig ind på passagersædet.

Og så kører vi på arbejde – altså mit arbejde. Vi sidder som alle de andre gange og siger ikke så meget andet end lidt morgenbøvseri og slår en krølle om vejret, inden vi aftaler, hvornår jeg gerne vil hentes fra arbejde. Og så løfter han galant min rollator ud af bilen, mens han mumler noget om lortesygdom og så god arbejdslyst og på gensyn!

Jeg er ret glad for min mekaniker!

Jeg er også pænt glad for dagen i dag. Den har nemlig artet sig anderledes mild og forudsigelig end igår, hvor min dropfodsstimulators sammenbrud sugede alt humør og gejst ud af mig. Selvom min strømting stadig driller lidt, så har den virket bedre i dag – så det har min dag i sagens natur også.

Jeg har været på arbejde, og så har jeg sovet (efter)middagssøvn i mit lune, lyse havehus. Da jeg efter en times søvn slog øjnene op, var alle i mellemtiden kommet hjem fra dagens dont og sad som vanligt bag hver deres skærm (hrmpf). Jeg listede ind og hentede mit kamera og tog en tur i haven, som er helt forårslystig og sitrer efter mere sol og varme lige nu. Hjalte kom ud i haven og mindede mig om, at “det altså er Varme Hveder aften i aften“, så varme hveder måtte jeg jo bage 🙂

FullSizeRender-24 2FullSizeRender-23Åh en skøn dag og skøn aften i selskab med mine forældre, hvor vi tog hjem og spiste aftensmad og fik varme hveder til dessert. Jeg samler på dage som i dag og minder mig selv om dem på dage som igår!

Jeg håber at din dag også har været god, og at du får en god Stor Bededag i morgen 🙂

 

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  Vibe Kjaedegaard
  21. april 2016 kl. 21:29

  Søde Charlotte. Du er en skat, intet mindre. Det lyder til at det har været en dejlig dag, trods alt. Skønt at i fik bagt, og flækket…fedt udtryk, tak, den lån jeg lige. Det gjorde vi også her i Rom. Ønsker dig og familien en dejlig bededagsferie… Se det har vi ikke her, så vi skal op i skole som almindeligt. Knus fra syden. Vibe

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   21. april 2016 kl. 21:37

   Kæreste Vibe, Det HAR bestemt været en dejlig dag 🙂 Tænk sig, så har vi trods alt én ting, som i kan misunde os dernede i varmen 😉 Hvor er det skønt, at du holder de danske højtider i hævd, selvom i ikke belønnes med en fridag 😉

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.