0 I Godt at vide om sclerose

Øv!Ca. 2 minutters læsning

[dropcap]J[/dropcap]eg ved da godt, at man skal holde, hvad man lover. Men du får altså ikke den der opskrift på kartoffelpizza i dag alligevel! Jeg er bare slet ikke i humør til at dele madopskrifter eller for den sags skyld noget som helst andet end mit brokkeri! Jeg er virkelig virkelig træt og endnu mere træt af det hele.

Jeg aflyste ridning i dag for at tage til bandagist i Århus og få ordnet min dropfodsstimulator, som trængte til et grundigt eftersyn, efter den har været i stykker. Min bandagist fik skiftet batteri, nulstillet, omstillet og indstillet mit elskede og uundværlige hjælpemiddel, så jeg faktisk følte, at jeg igen kunne løfte min fod på en bedre måde end før. Min balance var knap så slingrende og glæden var derfor stor, da jeg sagde farvel og fortsatte hjem til min skønne barndomsveninde, som heldigt nok bor tæt på bandagistcentret. En times råhygge med hende ude i solen, og så tog jeg opløftet og glad hjem til Haderslev.

Men her til aften virker dropfodsstimulatoren pludselig ikke!! Den bimler og bamler og lyser rødt, mens den sender alt for meget ond strøm gennem mit ben. Hvad gør den kloge i sådan en situation?

Slukker tingen jo!

Og så burde alt være godt igen ik?! Men selv i slukket tilstand har fjernbetjeningen sit eget liv lige nu. Den siger tik tik tik og fortsætter med at sende strøm gennem mit ben. Det må slukkede dimser altså ikke!

Derfor har jeg givet lidt op og lagt hele molevitten ude på badeværelset, sat det til opladning og går lige om lidt sur og ked i seng. Peter siger, at jeg opfører ligesom, når jeg har migræne! Taler lavt, surt og i stikord! Men ord som lort, øv og pis er bedst at hviske, og så er det stikord, der ikke er svære at forstå eller nødvendige at tolke på!

Så i aften må du godt hjælpe med at krydse fingre for, at det hele kan klares med en nats opladning (både for mig og min dropfodsstimulator ;-))

Godnat!

9190757

 

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.