0 I Byttelyst/ Livet med sclerose

Vind uforglemmeligt slotsophold!Ca. 2 minutters læsning

Vind et Schackenborgophold for to personer til en værdi af 2.200,-

Det er i dag, at Team Haderslevs Byttelyst-auktion tyvstarter! 

fullsizerender-2

Det er min pragtfulde kollega, Lise, som har fået dette i stand. Jeg har faktisk selv (for alt for mange år siden) været med Peter på et tilsvarende ophold på Schackenborg Slotskro. Det var simpelthen så romantisk, roligt og meget prinsesseagtigt. Jeg var derfor fyr og flamme, da Lise i tirsdag hev fat i mig og spurgte, om sådan et gavekort til et Schackenborgophold kunne bruges til min Byttelyst-auktion!

Schackenborg Slotskros hjemmeside står der bl.a.:

Parterapi & Romantik

Giv Deres parforhold et ekstra krydderi og oplev romantikken blomstre, tag en virkelighedsflugt fra hverdagen og nyd gourmet i særklasse, prøv en anderledes miniferie eller tag blot på en hyggelig søndagstur til Møgeltønder.

Snyd heller ikke Dem selv for det fantastiske naturfænomen, Sort Sol. Forår og efterår, professionel guidetur fra www.sortsafari.dk og gourmet og forkælelse

På Schackenborg Slotskro er der også mulighed for at sammensætte et dejligt ophold efter eget ønske eller for at vælge vores spændende opholdsmuligheder. Ligemeget hvad De ønsker, vil det glæde os at byde velkommen og gøre vores til, at det bliver en uforglemmelig og unik oplevelse.

Schackenborg Slotskro…..en omvej værd!

skaermbillede-2016-11-20-kl-15-48-56

 

Hvordan vinder du?

Det er faktisk ganske nemt:

  • Auktionen foregår på Fru Holmboes Facebookside
  • Du lægger dit bud i kommentarfeltet og kan naturligvis byde lige så ofte og lige så højt, som du vil
  • Auktionen kører til onsdag den 23. november kl. 15.00, hvor højestbydende kan glæde sig til et fantastisk ophold for to.

Åh, jeg håber du vil være med! Og jeg lover, at hvis denne første auktion her bliver en succes, så kommer der flere fede gaver, som alle kan byde på (på Fru Holmboes Facebookside) og være med til at få del i.

Hvis det her gavekort ikke er den mest oplagte julegaveidé til én man elsker, så ved jeg da ikke hvad!

Og du må jo selvfølgelig MEGET gerne dele det her opslag, så også din bedre halvdel, yndlingsnabo, faster eller kollega får muligheden for at byde ind på romantik i royale omgivelser i den smukkeste del af landet.

1000 tak søde Lise, fordi du skaffede mig dette fine gavekort, så vi kan få gang i noget forskning i sclerose!
Jeg skylder dig en stor kop kaffe og et endnu større knus!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.