0 I Familieliv/ Fremhævet/ Godt at vide om sclerose/ Livet med sclerose/ Muligheder/ Ude i virkeligheden

Det Jeppe sir’! Sammenmodsclerose.dkCa. 3 minutters læsning

Den 8. september er en vigtig dag for os som har sclerose. Det er nemlig dagen, hvor vores venner, familie og også mange med sclerose bruger et par timer på at gå fra dør til dør for at samle penge ind til forskning i sclerose.

Jeppe og jeg blev for nogle måneder siden spurgt, om vi var friske på at gøre opmærksom på Scleroseindsamlingen. Og naturligvis var vi det, for hvis vi kan være med til at sætte spot på, hvor vigtigt det er at få samlet nogle penge ind, og hvor let det er at være med til at samle ind den 8. september, så er vi klar!

Nedenfor kan du se videoen, som Scleroseforeningen har lagt på deres Facebookside og på deres Instagramside. Jeg synes i al ubeskedenhed, at videoen er blevet ret vellykket. Jeppe formår at sidde helt roligt og fortælle noget vigtigt, mens han kigger ind i kameraet, og jeg formår ikke at afbryde ham en eneste gang (mens jeg stirrer ham ind i ansigtet!). Og ikke mindst, så fik Den Gamle Hanhund sneget sig ind på scenen #semigsemig

Hvis du nu sidder og tænker, at det her med Scleroseindsamlingen den 8. september er en bragende god idé at være med til – og det håber jeg virkelig, så kan du melde dig til ved at trykke på linket her!

Det er så vigtigt at få samlet en ordentlig bunke penge sammen, så vi kan få forsket i den her lortesygdom, som er invaliderende for både den som har sygdommen, men så sandelig også for deres familier! Hvis du ikke kan eller har lyst til at være indsamler, så håber jeg, at du vil åbne din dør, når der den 8. september kommer en indsamler til dig.

Selv en femmer i bøssen betyder mere, end du aner. Og med disse ord vil jeg sende en tak til alle jer som har meldt jer som indsamlere, jer som gør det nu og ikke mindst til dig, som åbner døren og spytter lidt i kassen på indsamlingsdagen den 8. september.

Hey, hvis du nu sidder med et “like” i overskud, som du slet ikke ved, hvor du skal gøre af ik?! Så gå ind på Scleroseforeningens Facebookside og giv dem det. De bliver så glade og taknemmelige, for de knokler og sveder for at sclerose skal udryddes.

I næste uge satser jeg på, at der kommer et indlæg om mit nye arbejde, som jeg begyndte på den 1. august. Der er meget at fortælle og endnu mere som roder i mit hoved. Men det er indtil videre rart rod!

www.sammenmodsclerose.dk

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.