0 I Familieliv/ Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Når det nu ikke kan være anderledes…Ca. 3 minutters læsning

[dropcap]D[/dropcap]a Peter i morges kyssede mig på kinden og spurgte, hvordan jeg havde sovet, svarede jeg småsurt “Ad helvede til!”. Det vidste han egentlig godt, for den ene eneste gang, han var oppe og tisse i nat, stillede jeg mig demonstrativt lænende op af væggen og ventede på, at det blev min tur – for fuc*ing fjerde gang i nat. Og nej, jeg drikker ikke noget efter klokken 19! Og ja, jeg får tømt min blære hver gang  (vist nok…). At mine ben så også valgte lige præcis i nat at gøre ondt og vikle sig ind i hinanden, gjorde ikke nattesøvnen eller morgenhumøret bedre.

Da jeg trådte ud af badet, kom jeg så ovenikøbet i tanker om, at jeg ikke må gå med min balancevest før på torsdag, hvor jeg skal op til Århus og have reguleret den. Det er noget med, at jeg skal “nulstilles”, så reguleringen af vesten bliver bedre og mere retvisende. Jeg elsker min balancevest, og alt det den gør for min førlighed. Jeg vil sgu næsten hellere gå i bar røv på arbejde, end at undvære min vest. Faktisk var erkendelsen af, at der er ualmindelig lang tid til torsdag i den grad brænde til uoverskuelighedsbålet. Da jeg også opdagede at min strømting til låret ikke havde ladet op i nat, kunne resten af familien opleve mig spise mine cornflakes på en usædvanlig passiv agressiv måde…

Afsted på arbejde kom jeg. Uden BH! Ingen i hele verden bemærkede det! #Hurraforsmåbryster

En kort opsummering af ovenstående i punktform må være:

  • Charlotte elsker hjælpemidler, som hun må gå med og som virker
  • Charlotte og hendes mand har nået en alder, hvor de tisser om natten
  • Charlotte har små bryster

Nåh, men på arbejde gik det OK. Jeg var nødt til at sidde i kørestol, og da vi på arbejde lige har fået installeret to glaselevatorer,  hvor der er udsigt til hele skolen, er der ikke en eneste af mine kolleger, der er i tvivl om, at jeg jeg stadig har min kørestol. Efter arbejde tog jeg til frisøren og blev forkælet med kaffe, chokolade, hovedbundsmassage og nyt hår. Min frisør har sår’n en massagestol, som masserer ben, baller og ryg, mens man får vasket håret. Jeg havde åbenbart trænet ballemuskler så heftigt i går, at jeg måtte lette mig, hver gang massagen nåede til ballerne. Så nu ved jeg da hvilke øvelser, der virker. Jeg blev megalækker, faktisk så lækker, at jeg undrede mig over, at ikke en eneste herhjemme bemærkede hvor lækker, til trods for at jeg ikke var nærig med hentydninger om, hvor godt tilpas jeg følte mig rundt om ansigtet, mens jeg feminint førte min hånd gennem det korte frisørlakerede hår.

Med nyt hår og kaffe i kruset vraltede Den gamle hanhund og jeg, (med en kop kaffe dinglende i min smarte Spillnot) ud i glashuset for første gang i år. Her havde foråret i den grad indfundet sig, og jeg kunne nærmest høre mine citrusplanter gro og godte sig. Jeg sad i 25 graders varme og pludselig føltes det ikke så surt og modvilligt det hele.

Dette var dagens papskidsopdatering en solskinsdag en tirsdag i marts! I morgen er det onsdag, og om onsdagen rider jeg på en hest. Det glæder jeg mig til!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.