2 I Familieliv/ Ude i virkeligheden

Ting jeg har tænkt mig at blive ved med! Værsjon 2Ca. 4 minutters læsning

[dropcap]a[/dropcap]t blive ved med at synge fødselsdagssang hver morgen for alle tre unger, når jeg vækker dem. Også selvom Freja ved aftensmaden ytrede, at det aldrig kan tolkes som en kærlig handling. Alle var de enige om, at idéen er aldeles tåbelig! Så jeg bliver naturligvis ved.

at holde fast i beslutningen om at serien Stranger Things på Netflix ikke er en serie for mig. Jeg har set første sæson og turde efter afsnit fem ikke at gå ud at tisse om natten. Seriøst!

at droppe at lytte til de lydbøger, som har oplæsere, der lyder åndssvage. Det er jo for pokker ikke et radioteaterstykke, de skal lægge stemme til. Hvor dumt lyder det ikke, når en dyb alvorlig mandestemme pludselig prøver at tale som en sur syvårig pige. Jeg er ihvertfald ikke fan. Andre oplæsere lyder som den medarbejder i Føtex, der over højtaleren udtryksløst beder om “En medarbejder til radio/tv afdelingen“, mens hun stille drømmer om Frank fra slagterafdelingen og den næste pause. Livet er for kort til stemmeforvrængende og trætte oplæsere, ihvertfald når det er mit liv og mine ører. Det er så ærgerligt, når en god bog mister værdi, fordi den bliver talt ihjel. Nuvel, der findes også gode oplæsere. Jeg har faktisk netop lyttet til en kvindelig oplæser, som kunne sit shit. Hun læste bogen Forbandede Yngel så levende og troværdigt, at både Peter og jeg nød de ni timer i hendes selskab. (Læs den – selvom du græder lidt)

at minde folk om, at det er supervigtigt at stemme til kommunalvalget. HUSK at stemme. Blank har også ret.

at tage telefonen, når det er ukendt nummer med et lidt vredt “Hallo!”. Hvis det så er en telefonsælger, kan jeg altid sige, at jeg er Charlottes veninde, og at Charlotte ikke kan komme til telefonen lige nu, men at jeg da kan få hende til at ringe tilbage, når hun kommer tilbage fra WC’et. Jeg har faktisk en kollega, hvor vi kørte den lidt videre end til blot et harmløst toiletbesøg. Min kollega var plaget af virkelig mange telefonsælgere, som hun ikke magtede at ryste af linjen uden at have købt et abbonement på I form eller otte flasker god vin. Så en dag tog jeg hendes telefon, præsenterede mig som Helles kollega og fortalte så den stakkels unge sælgerfyr, at Helle altså sad på wc og havde gjort det virkelig længe, fordi hun havde tynd mave, og at det simpelthen var så synd for hende. Den unge fyr blev helt stille, grinede så lidt forlegent og bad mig om at ønske min kollega god bedring. Helle med tyndskiden? Hun havde faktisk ondt i maven, men det var vist mest af at grine lydløst ved siden af mig. Børn altså…

Tip hermed givet videre! Det var så lidt! Ingen årsag!

at blive vred på politikere til det her kommunalvalg (husk at stemme!), når de affyrer floskler og opfører sig uvederhæftigt. Kære politikere, lad nu for pokker være med at behandle os, som skal stemme jer ind i byrådet som en flok spejlblanke borgere. En hel del af os kan både læse og forstå. Mange kan endda læse mellem linjerne og forstå langt mere end jer, som vælges ind og skal tage beslutningerne på vores vegne.

at sætte pris på at solen har skinnet i dag, og at jeg har fået sat de allersidste blomsterløg i jorden. Og at nyde at have siddet ude i mit elskede glashus, der lå badet i den varmende sol, med en kop varm kaffe (som jeg selv bar derud uden at spilde, fordi jeg har en balancevest!)

Godnat

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  K-V
  14. november 2017 kl. 8:09

  Jeg vil bare fortælle dig, at jeg er vild med dine indslag- både de muntre og sjove og de alvorlige og tunge. Altid vedkommende, TAK!!

 • Send svar
  Signe Op.
  14. november 2017 kl. 11:36

  Jeg har lige læst, og set nogle videoer, om balanceveste. Hold nu KÆFT, hvor er det genialt! Det er jo fuldstændig revolutionerende!?
  Hvor jeg dog glæder mig på dine vegne over, at den slags er opfundet – og at den virker på dig. 🙂

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.