0 I Familieliv/ Livet med sclerose

Vi har sygdommen sammen!Ca. 1 minutters læsning

Så kom den artikel endelig med “Peter Pårørende”, som jeg skrev om i det blog indlæg, jeg kaldte Kunsten at være pårørende. Jeg vil ikke sige så meget andet, end at jeg blev både rørt og taknemmelig, da jeg læste, hvad der kom ud af snakken mellem Peter og journalisten.

Det her er mit liv sammen med Peter! Denne sjældne gang fortalt af Peter. Jeg håber du har lyst til at læse artiklen, som netop er udkommet i bladet MS Magasinet.

Bryg en kop kaffe, find en god stol og læs om livet som pårørende – fortalt af Peter Pårørende!

Det var det! Familien Holmboes liv set med den pårørendes øjne. Jeg er rigtig glad for, at Peter gik med til at medvirke i det her interview, og jeg er rigtig glad for, hvad journalisten har fået ud af hans mange ord.

Jeg elsker Peter og det liv vi har skabt sammen! Nu ved I også hvorfor.

I morgen skal jeg nok fortælle jer om min fantastiske arbejdsplads, der kan se fornuften i at have en handicappet ansat, som selv kan åbne døre. Det havde jeg jo sådan set lovet jer i dag. Jeg havde bare mere lyst til at dele Peters ord ud til højre og venstre i dag

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.