0 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose

Alt går efter planen – eller noget!Ca. 4 minutters læsning

I dag var det jo store dropdag! Og alt gik efter planen på Sønderborg Sygehus.

  • Jeg fik den sjoveste stol med fjernbetjening, som jeg kunne lege med i et par timer. Så det gjorde jeg!
  • Jeg holdt sygeplejersken hårdt i hånden, mens narkosesygeplejersken lagde drop på mig. Jeg plejer dog ikke at trykke så meget til (før i dag)
  • Min far hentede igen kaffe og fyldte mig med ro, som han plejer.
  • Jeg fik den mest nederdrægtige metalsmag i munden af medicinen. Som jeg plejer.
  • Jeg spiste derfor to pakker mentos og drak æblejuice til at tage smagen af frossen lygtepæl. Det plejer at virke OK.
  • Min far tog med mig på apoteket for at købe kalktabletter og plaster til Peters pegefinger. Stor hjælp som altid!

Og så tog både min elskede far og “plejer” hjem.

Når jeg er i medrolbehandling på grund af et attak, plejer jeg nemlig at passe mig selv og at være den, som alle synes det er lidt synd for. Men i dag åbnede jeg hoveddøren til et hjem, hvor Peter tydeligvis havde rigtig meget ondt i sin pegefinger, som han skar løs i igår. Og stakkels Jeppe stadig lå helt farveløs og slap med over 39 i feber…

Jeg nussede Jeppe og gav ham ret i at feber er røvlort. Og så gik jeg ud i køkkenet, hvor jeg gav Peter de nye plastre. Da han forsøgte at tage det andet plaster af, fossede det ud med blod. Mens jeg diskret stod og holdt i bordkanten for at holde balancen ved synet af så meget blod kombineret med medicin, der suser rundt i blodet på mig, blev vi enige om, at en tur på skadestuen ville være en god idé! Så nu er status denne herhjemme! Vi er sgu så solidariske.

Den opmærksomme læser vil både kunne konstatere, at fruen i huset er på “stoffer” og at det tilsyneladende ser ud som om, vi har byttet hænder.

Både Jeppe, Peter og jeg bliver friske om nogle dage – så meget ved jeg da! Jeg ved også at Hjalte lige nu sidder og spiller et nyt PS4 spil med tre af sine venner (for det kan jeg høre ret højt… suk). Jeg har lige spurgt Freja, hvad hun hygger med foran sin skærm. Hendes blik afslørede ret tydeligt, at det var en “fucking matematikaflevering mor!!).

Mig? Jeg er et virvar af bivirkninger lige nu. Men jeg kender dem, så jeg kan nogenlunde følge med i, hvad der sker med min krop lige nu. Jeg har stadig den der lede metalsmag i munden, som forvrænger smagen af ALT, hvad jeg spiser. Jeg er også svimmel og har trykken for ørerne. Hovedpinen ulmer og jeg har en hud som klør og opfører sig underligt på en uforklarlig måde.

Jeg er træt træt træt. Tankerne kan ikke finde ro, jeg prøver at holde fokus (hvilket lige nu er nogenlunde ligeså svært som at bede en fisk sige vov). Men jeg er ikke ramt af kedafdethed, som jeg var sidste gang, jeg fik medrol. Jeg har soveværelset alene i nat, for det er om natten, at jeg oftest oplever følelsesmæssige svingninger og søvnløshed på grund af medicinen. Der er ingen grund til at vække “Peter med fingeren”, når han skal op at arbejde i morgen!

Nu går jeg i seng og hygger med min bedste ven Netflix. Godnat til jer alle og tak tak tak for alle jeres søde ord på Facebook i dag og også undskyld, hvis det her var det mest rodede indlæg ever.

Jeg er jo på medrol for fisen (ha ha ha)

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.