0 I Livet med sclerose/ Muligheder/ Ude i virkeligheden

Vi skulle hver vores vej – men der var fest og hygge i alle retninger!Ca. 4 minutters læsning

[dropcap]K[/dropcap]an jeg ha’ den her bluse på mor?” “Har vi for meget make up på?” “Du passer altså på dig selv Freja!“, “Peter, vil du putte min rollator bag i bilen NU?” “Drenge, jeres pizza kommer kl. 18!” “Ja! I må gerne sove inde i stuen

Og Peter, nu skal vi altså afsted, ellers kommer vi for sent!

Fredag aften stod i festlighedernes tegn og forberedelserne var heftige og hyggelige.

Freja skulle i byen med vennerne, Jeppe og Hjalte skulle hygge herhjemme med pizza, cola, film og madrasser i stuen og Peter og jeg skulle til koncert. Hele familien skulle altså hver sin vej, men alle med retning mod den helt perfekte aften med hygge, fest og sjov.

Jeg ELSKER at tage til koncert. I fredags tog vi til koncert med et band, som er kendt for ikke at øve særlig meget og som er pisseligeglade med, om skjorten er krøllet og om skoene er pudset. Et band, hvor det tilsyneladende er en dyd at have fedtet pagehår og hængerøv. Og hvor en rusten stemme med en vestjysk accent nærmest er et must for optagelse i “klubben”

IMG_1001-1Johnny Madsen lavede en fest med sit band på Godset i Kolding! Vi ankom til spillestedet i god tid, så vi kunne finde en god plads til os alle tre. Jeg havde nemlig besluttet at invitere min rollator med, så jeg havde mulighed for at sidde ned, når benene ikke ville stå mere.

Johnny lagde ud med at synge nummeret “Godt nyt“! Og så var stilen ligesom lagt for en fantastisk aften, hvor både de gråhårede på scenen og de endnu mere gråhårede “på gulvet” sang med, grinede af de evigt platte vittigheder, manden med pagehåret er mester i og sang med, mens vi alle vuggede i takt til trommerne, den rustne stemme og deres leg med guitarerne på scenen.

De kan altså li’ hinanden de gamle mænd på scenen, og de spillede faktisk, så jeg helt glemte at blive træt i benene og nøjedes med at blive mere og mere glad i låget. Peter, han var som han plejer lige ved min side, og han hjalp både de fulde gråhårede op igen, når de væltede over min rollator, og sørgede for, at jeg ikke røg med i faldet 🙂

Jeg vil til flere koncerter. Jeg vil høre mere musik sammen med ham, jeg elsker. Peter og jeg  har været til mange koncerter og kørt land og rige rundt for at nyde oplevelserne sammen. Vi er gode til at gå til koncerter, og folk er rigtig gode til at vise hensyn, også når rollatoren er med som “tredje hjul”.

Jeg glæder mig allerede til juli måned, for der skal vi til Bruce Springsteen koncert. Peter har efter meget besvær og lange mailkorrespondencer med koncertarrangøren endelig fået det ordnet således, at vi har fået siddepladser. Det bliver helt fantastisk og garanteret ligeså røvballeagtigt på den helt rigtige måde som Johnny Madsen.

Jeg kan virkelig kun anbefale at springe ud i det og tage til koncerter. Mange steder har de ligefrem pladser forbeholdt til dem, som bruger hjælpemidler og ikke kan hoppe i takt med folket “på gulvet”.

Nåh ja… Freja havde en skøn nat i byen og havde kun lidt hovedpine igår efter byturen. Drengene havde råhygget med madrasser og dyner i stuen og havde spist sig mæt i pizza og chips. Jeg kan simpelthen så godt li’ at have store børn, som kan klare sig selv, når vi voksne nyder hinanden, musikken og livet væk fra matriklen for en stund 🙂

I morgen er det mandag og hverdag! Det betyder, at jeg skal have sendt Jeppe til Givskud Dyrepark meget meget tidligt, og så til tandlæge fra morgenstunden med Hjalte, som har knækket en kindtand. Derefter skal jeg videre på plejehjem til genoptræning hos en fysioterapeut sammen med de andre i rollatorsegmentet. Og så er den uge vist skudt igang!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.