0 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose

Den pyntesyge typeCa. 3 minutters læsning

Lige om lidt skal vi til konfirmation. Vi er klar! Jeg har strøget, hvad der stryges skal. Gaven er pakket, kortet er skrevet, og vi glæder os. Jeg har været på loftet og finde mine pæne flade sandaler frem, for med det her sommervejr skal vinterfødderne saftsuseme luftes.

Igår eftermiddags besluttede jeg mig derfor for, at jeg ville prøve noget nyt. Så jeg barberede ben og faldt i badet. Bagefter (med forslået hofte) tog jeg en ny beslutning. Jeg ville have rød neglelak på tåneglene. Så jeg lagde neglelak næsten op til anklerne. Med sclerosefingre er det at lægge neglelak på, ligesom at bede en blind om at se sig godt for til begge sider, inden hun krydser gaden.

Peter kom på et tidspunkt ind til mig i stuen, da jeg sad med både røde kinder og røde negle (ud over det hele) Han kiggede først på mine tæer og så på mig! Og så på mine tæer igen…

Mig? jeg sad bare og tænkte på, om vi havde nok neglelakfjerner til at “pletrense” neglelak af på fødderne og op til knæene. Peter sagde faktisk ikke så meget. Det er det han er bedst til! Men han forbarmede sig tydeligvis over mig og mit projekt (rød lak i hele huset), så han lægge at lægge anden omgang neglelak på og fjerne det overskydende fra knæene og ned 😉 Det blev ret pænt og meget voksent at se på.

Det er rigtig sjældent, at jeg føler trang til at være pyntesyg, og når jeg endelig gør det, så er det sgu rart at være gift med Peter, så jeg kan få hjælp til projektet. Han kan det der med de små ting i hverdagen.

Jeg mener at vide, at jeg er OK gift, og så lever jeg fint med, at Peter nogle gange synes, at jeg er sår’n en man skal vænne sig til 😉 Jeg har såmænd ikke engang altid vænnet mig til mig selv endnu 🙂

Jeg glæder mig for vildt til at følges med min familie til konfirmation, for børnene er selvfølgelig både rene og nyklippede i dagens anledning. Peter har lovet at tage skjorte på, og også at holde mig i hånden på vej ind, så jeg kan holde balancen (også når jeg kigger ned på mine pyntesyge tæer).

Solen skinner. Der er fuglefred denne morgen i min have, og mine chiliplanter har nu fået større potter at boltre sig i.

Alt er godt, og det bliver en god lørdag.

FullSizeRender-1-1

FullSizeRender-2

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.