0 I Livet med sclerose/ Ude i virkeligheden

Emsig.dkCa. 3 minutters læsning

I går aftes skrev jeg et indlæg om en navnelabel på min julegave fra arbejdet. Jeg bestræbte mig i det indlæg på at holde fokus på, hvad prædikatet “Fleksjob” gør ved mig. Jeg valgte at bruge min navnelabel som et konkret eksempel på, hvilke følelser jeg rammes af, når det gælder stigmatiseringen ved at være i fleksjob.

I dag har jeg faktisk lidt fortrudt, at jeg valgte at bruge min julegavelabel som det konkrete eksempel. Derfor skriver jeg dette indlæg. Der sidder nemlig altid en virkelig person i den anden ende af en label. Jeg er så heldig stillet, at der også sidder nogle (jer der læser mine ord) på den anden side af skærmen, når jeg skriver og deler mine tanker. Således også i går.

Jeg kan læse på mange af de kommentarer, der er kommet inde på Facebook, at der er en del, som synes det er forkasteligt, dårlig stil og ganske utilgiveligt at nogen på mit arbejde har formastet sig til at udsætte mig for denne oplevelse. Det er for så vidt ikke missionen med mit indlæg fra i går, og det var aldrig tilfældet at skulle fælde en kollega!! Midt i strømmen af kommentarer stoppede jeg ved et indlæg, som gav mig et ondt sug i maven:

Indlægget var fra min skønne, altid storsmilende kollega, som hepper på mig dagligt og altid spørger til, hvordan min onsdagsridning er gået. Hende som går hurtigere end nogen anden på arbejdet, fordi hun altid har travlt med at nå tingene til tiden – mens hun smiler!

Det var aldrig min mening at sætte min kollega i forlegenhed. Jeg er ked af, hvis jeg giver hende en dårlig weekend, når hun blot har passet sit job med at udskrive over 200 labels og have overset et skide lille flexjobsord på fru emsig.dk.s label. Kære kollega, du skal ikke beklage eller undskylde noget som helst. Og jeg skal stoppe med at se spøgelser og folk der hvisker “fleksjobber” alle vegne.

Jeg er nemlig mere kollega end fleksjobber, og det skal et noller udtræk fra lønsystemet ikke blande sig i,

Min kollega med knappen til lønsystemet hedder Laila, og jeg er klar med et stort knus til hende på tirsdag. Hun kan glæde sig, for det bliver et langt kram.

For god ordens skyld ændrede jeg selv min label i morges – blot til inspiration til næste år. Mere kærlighed mindre Had

Og nu vil jeg gå i bad og tage lækkert tøj på, for jeg skal til fødselsdagsfest hos min elskede veninde.

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.