2 I Byttelyst/ Fremhævet/ Livet med sclerose

En tung dag, lige indtil…Ca. 4 minutters læsning

I morges var jeg nødt til at melde mig syg! Jeg melder mig MEGET sjældent syg. Jeg synes, at det er en af de sværeste sætninger at skrive til min chef, altså at “jeg kommer ikke i dag, for jeg er syg!“. For hvornår er jeg syg nok til at ikke at kunne slæbe mig på arbejde…

Det var jeg så i dag! Jeg fejler ikke noget, der involverer hverken spand ved sengekanten eller hyppige toiletbesøg. Det er bare en helt almindelig ordentlig omgang lortesclerose…

Jeg har derfor sovet i dag, spist lidt forskellige piller, der ikke er helt for sjov, og så har jeg ikke helt kunnet lade være med at arbejde alligevel. Bedst som jeg i formiddags sad i min pyjamas og bandede løs med hovedet dybt begravet i en rapport, plingede der en mail ind fra min gode ven Anne. Anne er kvinden, som står for billetsalget til Mark og Christoffers koncert i Haderslev den 8. december. Hun skrev “Så søde Charlotte! Her er en video til dig“.

Du SKAL trykke på videoen – jeg ber’ dig, den er så fin og god. Jeg fik en klump i halsen, da jeg trykkede på “playpilen”, for den her hilsen er til MIG og alle andre med lortesclerose!

TAK TAK TAK til jer, Mark og Christoffer <3 Hvor er det bare helt vildt fantastisk, rørende og gennemført, at I sender den her gave afsted som en videohilsen! I er for seje og jeg er jer dybt taknemmelig. Jeg tror at jeg har hørt videoklippet mindst tyve gange og kan slet ikke blive træt af det 🙂

Allermest tak fordi I to gennemmusikalske fyre vil hjælpe mig med at KYSSE SCLEROSEN VÆK!

Det er en flot og stor gestus af jer, og jeg er jer SÅ taknemmelig for det! (siger hun og trykker play en gang til…)

Vidste du at:

“Duoen Mark & Christoffer er blevet kaldt ”det bedste, der er kommet ud af Sønderjylland siden spegepølsen”. Deres samspil begyndte i gymnasietiden i Sønderborg, efterfølgende har de hver især udviklet deres musikalske håndværk.

Mark Dixon er uddannet på The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som “Most outstanding vocalist of the year”

Christoffer Brodersen uddannede sig ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia med topkarakter i sin afsluttende sangeksamen.”

Eller at:

“Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver sin guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage. Sangene rører ved en. Og den særlige kemi de to gutter imellem, de venskabelige drillerier, den lunefulde humor og afslappethed smitter og omfavner publikum. Imellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk.

Gennem årene har Mark & Christoffer fundet og afpudset deres egen stil og sound, inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, James Taylor, John Denver, The Beatles m.fl. Til julekoncerten vil man kunne opleve fortryllende fortolkninger af kendte juleklassikere som Have Yourself a Merry Little Christmas, En rose så jeg skyde og Last Christmas.

Det er to venner, der rejser rundt i landet ved juletid og glæder sig til at spille sammen. 17 års venskab og makkerskab – 2 timers koncert.”

Tjek mere ud på www.markogchristoffer.dk

Jeg er glad for at kende folk som Anne (og hendes mand Bent), som jeg faktisk mødte for første gang for mere en 10 år siden, da jeg blev klasselærer for deres skønne dreng Rasmus. Nogle bekendtskaber dør aldrig! Selvom vores veje ikke længere krydser hinanden så ofte, så kan en mail, som den Anne sendte til mig, få det til at blomstre op igen 🙂 Tak Anne og Bent for jeres omsorg for mig og jeres vilje til at hjælpe mig med at få forsket røven ud af sclerose!

Herunder er der to vigtige begivenheder, du opfordres til at melde dig til 😉 Den ene ene kan kategoriseres som “nyd” og den anden som “byd” 🙂

NYD

fullsizerender-6

BYD

byttelyst-jpg

Du ville måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Send svar
  Mette Haagensen
  11. november 2016 kl. 8:44

  Luuuuuuv it! … altså ikke at lortesclerosen fik skovlen under dig, men klippet – tak! Tak til Mark og Christoffer og tak til dig <3 Jeg håber, i dag bliver en bedre dag <3

 • Send svar
  Lena Wold
  14. november 2016 kl. 15:50

  Lorte sclerose, men fantastisk videoklip ❤️

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.