34 I Fremhævet/ Ude i virkeligheden

Vind fem billetter til Fårup SommerlandCa. 2 minutters læsning

Hey, jeg har fået fem billetter til Fårup Sommerland, som jeg gerne vil forære væk. Jeg var der selv i sommerferien med min familie, og det er virkelig et fedt sted. Du kan læse om vores tur i Fårup Sommerland her.

Der er ikke nogle betingelser for at deltage. Jeg vil hverken bede dig om at “like” Fru Holmboes Facebookside eller dele opslaget, for det plejer jeg nemlig ikke selv at være særlig vild med at skulle gøre som betingelse for at være med i opløbet om en præmie på Facebook.

Men altså, HVIS du nu har lyst til at komme i betragtning til at vinde fem fribilletter til Fårup Sommerland, så bliver du nødt til  at skrive en kommentar i dette opslag, så jeg jo kan se, at du er interesseret 🙂 Det er ligemeget, hvad du skriver, men hvis du er helt tom for idéer, så har jeg da et par forslag, du kan vælge imellem at skrive her eller på Fru Holmboes Facebookside🙂

 • Farven på din bil
 • Din skostørrelse
 • Navnet på dit yndlingsbarn
 • Hvad du ville hedde, hvis du selv måtte vælge
 • Din livret
 • En grøntsag du ikke kan lide
 • En sportsgren, som du synes er ualmindelig overvurderet

Kom frisk! Billetterne kan bruges indtil den 23. oktober i år. Det vil altså sige, at du kan muntre dig i de vildeste rutschebaner med hele din familie en hel dag – også i efterårsferien.

FullSizeRender-1

Nåh ja… jeg trækker en vinder på torsdag og sender billetterne til vinderen samme dag!

 

 

Du ville måske også kunne lide

34 Kommentarer

 • Send svar
  Jane Magaard
  22. august 2016 kl. 20:04

  Lige hvad vi drømmer om😊 Har aldrig været der og alle 4 børn har plaget længe…😜

 • Send svar
  Johanne Pedersen
  22. august 2016 kl. 20:05

  Mine ynglings børn Frederikke og Magnus 😍

  • Send svar
   Pernille Askov
   25. august 2016 kl. 8:16

   Tror min nevø, hans kæreste og min elskede grannevø William ville elske en tur dertil sammen med mosterboster (når bentøjet ellers fungerer…) 💜

 • Send svar
  Hanne Gade
  22. august 2016 kl. 20:07

  Åh jeg har altid drømt at hedde Abelone… og tage Kedde og hans fætre med i Fårup sommerland 😊

 • Send svar
  Pelle
  22. august 2016 kl. 20:11

  Min bils farve er lilla og jeg bruger størrelse 45 i sko

 • Send svar
  Trine
  22. august 2016 kl. 20:14

  Blåååååeeee, så den matcher mit Handi skilt…. Bilen altså…
  Bette-blå hedder den når jeg kærligt taler om den 😀

 • Send svar
  Thomas Sandell
  22. august 2016 kl. 20:18

  Kunne være Nice med en sæson afslutnings tur med familien

 • Send svar
  Sanne Lauridsen
  22. august 2016 kl. 20:19

  Det ville mine unger elske💜💙❤️💚
  Vi trænger til en fridag SAMMEN med gode grin, fest og ballade😄

 • Send svar
  Kista
  22. august 2016 kl. 20:20

  Havde købt en weekend tur med indgang til Fårup sommerland sidste år men kun manden og de 2 af børnene kom afsted
  🙁 Istedet tilbragte jeg 5 dage på sygehuset med den sidste som faktisk havde fået turen i fødselsdags gave men måtte opereres for blindtarmsbetændelse istedet.

 • Send svar
  Preben
  22. august 2016 kl. 20:20

  52

 • Send svar
  Pernille Daub
  22. august 2016 kl. 20:25

  Lad mig se… min bil er beige, jeg bruger str. 39 i sko, mit yndlingsbarn på ethvert givet tidspunkt er det der ikke er i gang med at lave ulykker og/eller et hysterisk anfald, jeg ville gerne have heddet Emma, jeg er vild med en god bøf og bryder mig ikke om bladselleri (pånær i Bolognese, der hører det til), og jeg synes at langt det meste sport på tv er overvurderet – det er sjovere at dyrke det selv.

 • Send svar
  Tine
  22. august 2016 kl. 20:29

  Min bil er koksgrå, men min veninde siger jeg skal kalde den “thunder-grey”…
  Jeg elsker rutschebaner, men hader dem der drejer rundt på samme tid.
  Tror min vestibulære sans trænger til lidt kærlig pleje – og i øvrigt vil jeg spørge min veninde og hendes to børn om de vil med!
  Knus til dig

 • Send svar
  Lone Kristoffersen
  22. august 2016 kl. 20:39

  Jo for pokker – vil da elske at kunne nyde en dag “i skoven” med min skønne dattermus og nogen jeg holder af.
  Så tager i afsted i min “blå smølf” som bilen hedder, vi vil efterlade 12 kattepoter til partyuartig i lejligheden, i min beton-Ghetto. De hader faktisk rejer men kan lide broccoli, ja altså kattene – hos mig er det jo lige omvendt.
  Hep hep for mig, min blå smølf og kattene der får lov at danse tango på bordene

 • Send svar
  Merete
  22. august 2016 kl. 20:41

  Vi har to biler: en blå focus og en jadegrøn punto – i daglig tale “cussen” og “jaden”…. Og jeg kan bedst li cussen. Men den sætning skal man ik rende rundt og sige isoleret. Heller ik i Fårup. Derfor vil jeg give billetterne til min søster og hendes mand og fire børn. Hvis de da kan blive enige om hvem der ikke skal med:-).

 • Send svar
  Palle Jensen
  22. august 2016 kl. 20:53

  Jeg tog opvasken idag 😂😂

 • Send svar
  Anja Lynggaard
  22. august 2016 kl. 21:12

  På skovtur med min skønne mand, to teenagetøser med hang til vilde rutschebaner og vores klat-i-bag på 8 år, der helst ikke står tilbage for noget som helst, er absolut opskriften på en vellykket lørdag 😊

 • Send svar
  Lene
  22. august 2016 kl. 21:14

  Det gad vi godt og vinde👏👍😃🍀

 • Send svar
  Karina Nielsen
  22. august 2016 kl. 21:14

  Uuhh der kunne jeg godt tænke mig at invitere min kæreste og og vores tilsammen 3 børn med op… Ikke at jeg mangler noget, der gør mig mere svimmel og balance-udfordret, end jeg er i disse dage… Men jeg satser på det snart er overstået, og siger ikke ordet ” attak” højt… Man skulle jo nødig jinxe noget😇😂😁
  Forøvrigt ææælsker jeg dine skriverier, og jeg smider et like på din FB-side (igen) idag❤️

 • Send svar
  Lene Hecky
  22. august 2016 kl. 21:52

  Pis oss’.. Har fået skriveblokering nu hvor jeg skal formulere en kommentar til én der er så dygtig til at skrive om flyvske, dybe, sjove tanker, som dig.. Men altså, vil vildt gerne vinde, så jeg kan invitere min egen lille cirkus-flok til Fårup sommerland i efterårsferien ✌🏼️

 • Send svar
  Jannie Dwight
  22. august 2016 kl. 22:06

  Hej Charlotte .
  Jeg er interesser i billetter til Fårup Sommerland. Har endnu ikke været i landets forlystelsesparker med min kone og to børn. Det vil være en fed overraskelse for dem. Ville tage en eller to legekammerater med.

 • Send svar
  Jette Jørgensen
  22. august 2016 kl. 22:08

  Dem vil jeg gerne vinde 🙂 Tak for en konkurrence, hvor man ikke skal dele, like og stå på hovedet for at vinde 🙂
  Tak også for dine tanker, som du deler med os 🙂

 • Send svar
  Anne
  22. august 2016 kl. 23:07

  Jeg er ret sikker på, at mine store unger ville nyde en dag, der ikke handler om at nusse baby 🙈😉

 • Send svar
  Kamilla
  23. august 2016 kl. 4:38

  Jeg ville elske at invitere manden og vores to krudtugler med i Fårup – så kan de prøve alle de vilde ting mens jeg hygger med varm kakao 😍
  Rødbeder – dem fik jeg seriøst SÅ mange af i januar i Ry, at jeg kun har spist dem syltede siden !!

 • Send svar
  Jannie engvad Johansson
  23. august 2016 kl. 5:36

  Åh ja tak til en tur i Fårup Sommerland, med mine 2 skønne børn, Anders på 5 og Anna på 8 og min mand – det vil være en perfekt weekend og fejring af min søns rigtig gode start i skole 👍
  En weekend hvor jeg hanker op i mig selv og glemmer min træthed – det vil være det skønneste for os 😀

 • Send svar
  Majbritt Andersen
  23. august 2016 kl. 7:26

  Er vild med denne måde, jeg deler og linker heller ikke en masse på fb, nogen gange er det jo det eneste der næsten kommer frem når jeg lige kigge på fb 😊 Skøn dag til dig, du har ❤️Det rigtige sted

 • Send svar
  Sille Hyldager
  23. august 2016 kl. 8:18

  Uuuuuhhhh ja…….. Nice give away👍👍
  Min mazdarati har sikkert et eller andet smart farvenavn…… Stardust grey, eller granit glimmer.
  Størrelsen på mine sko er en 39 og yndlings skomærke pt er lola ramona…….. Øhhhh, var det yndlings barn der skulle nævnes???????😳😳 Nå men ok… Det må blive dem begge, Jonas og Emma som faktisk altid er søde til at hjælpe❤️ så derfor skal de selvfølgelig med i vilde rutchebaner ….. Og så osse deres far fordi han holder ud og lukker af når vi skændes og laver fjollede væddemål 😉😜
  Har vidst tabt tråden……… PS. Bladselleri er den ledeste grøntsag😝😝

 • Send svar
  Mette Langgaard
  23. august 2016 kl. 18:45

  Nu er sæsonen ovre for vores storblomstrede høstanemne. Var det den slags kommentarer vi skulle skrive?

 • Send svar
  Christina
  23. august 2016 kl. 19:45

  Min yndlingsblomst er Pæon 🌼

 • Send svar
  Heidi Eggert
  23. august 2016 kl. 19:53

  Elsker blomkål, min familie og hunden Rasmus (opkaldt efter du ved, ham der synger). Og har aldrig været i Fårup så det ville være sjovt at prøve😊

 • Send svar
  Maria
  23. august 2016 kl. 20:48

  Uhhhh, krydser fingre.. Elsker fårup og vi er ikke kommet afsted, så det ville være super. Lillebror på 9 måneder har heller aldrig været med, så det er på tide 👍

 • Send svar
  Marianne Hørlyk
  23. august 2016 kl. 22:44

  Jeg er sikker på mine yndlings børn: Emil, maja og Anton ville elske en dag i Fårup sommerland.
  Vi kører der op i min røde bil, med min str 39 tungt på speederen.
  Bønner i rigelige mængder er pakket fint
  ind så vi kan “nyde” dem der oppe.
  I dagens anledning og til stor pinlighed har jeg taget sporty tøj på da jeg jo ved jeg nærmest kommer til at gå kapgang for at følge med de glade unger.
  Og, så ingen er i tvivl om hvad jeg hedder når jeg bliver væk, naturligvis et navneskilt – Prinsess Consuela Bananahammock!!!! Det bliver en fantastisk dag…jeg ved det bare;)

 • Send svar
  Laura Busch
  24. august 2016 kl. 12:27

  Ville helt sikkert bruge billetterne med mine søde kusiner – mine yndlingsbørn 😉
  Krydser fingre!

 • Send svar
  Birgitte Skivdal
  24. august 2016 kl. 16:32

  Tak for en dejlig blog, nyder at læse med 😃

 • Send svar
  Tone
  24. august 2016 kl. 22:53

  Elsker veninden, som altid gik til fest i hvide bukser, også selvom det var på den tid af måneden, hvor vi andre gik i mørkt eller rødt😉

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.