4 I Fremhævet/ Livet med sclerose

Så er jeg i gangCa. 2 minutters læsning

Hvor har jeg glædet mig! Mest af alt har jeg været vildt spændt. Spændt på at dele mine tanker om livet og hverdagen, som jeg oplever den, på min nye blog Fru Holmboe. Jeg har haft lyst til at lave bloggen Fru Holmboe i lang tid, men mine tanker har været alt for flyvske til at komme i gang.

Men NU er jeg i gang! Fem linjer i gang! Takket være min mand Peter, som har måttet lægge ører til sætninger, som:

Ej jeg kunne altså på en eller anden måde godt tænke mig noget nyt-agtigt!  Jeg mener, sår’n en ny blog og så lade Cirkus Holmboe-bloggen stoppe. Men hva’ synes du Peter?

Peter er en tålmodig mand! Og lyttende mand! Han er faktisk heller ikke dum, så med sin store tålmodighed og sans for at forstå mine rodede drømme om en ny blog, har han fået lavet mig en hjemmeside, som er blevet lige nøjagtig som jeg har drømt om.  Smuk og enkel!

Min gode ven Kasper har med sin sirlige håndskrift og tegneevner lavet mit banner og tegnet alle figurerne, du kommer til at se. Det er jeg også rigtig taknemmelig for.

Jeg har glædet mig så meget til at vise dig bloggen, og jeg håber du vil tage godt imod den. Og jeg vil selvfølgelig blive superglad, hvis du vil læse, kommentere og dele, når du læser noget herinde, som gir’ mening for dig, gør indtryk eller giver anledning til diskussion. Det er på den måde, at jeg oplever min blog have sin berettigelse.

God fornøjelse!

 

Du ville måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Send svar
  Vibe Kjaedegaard
  6. april 2016 kl. 22:22

  Søde fru. Holmboe, Det og du ser da bare så hammer godt ud. Glæder mig til at følge dig her også. Tillykke med det nye. 😚👍🏼👌🏼🌱🌸🌳🍋🌺🐎😊😊

 • Send svar
  Skalotteløg
  7. april 2016 kl. 19:10

  Hej Charlotte,

  Faldt over dog for et års tid siden gennem Ib’s blog, og har nydt at følge med i dit cirkus – så selvfølgelig rykker jeg med herover 🙂

  Men jeg er nysgerrig – hvorfor en ny blog? Hvorfor ikke bare ændre udseende på den, der allerede var? 🙂

  Kh
  En Anden Charlotte

 • Send svar
  Charlotte Holmboe
  7. april 2016 kl. 20:35

  Hej selv Charlotte 🙂 Jeg er superglad for at du kunne lide Cirkus Holmboe.
  Hmm , det er der flere der har spurgt om, og jeg tror svaret må være, at jeg bare trængte til at være mig selv og ikke imaginær cirkusdirektør. Cirkus Holmboebloggen har været fed at lave, men der skulle mere til end blot udseendeskift. Jeg er vældig tilfreds so far med den her nye blog og glæder mig til at udvikle, skrive og dele med jer alle 🙂
  1000 tak fordi du følger med (jeg er da også på din side og kigge/læse, og nyder det )
  kh frau Holmboe

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.