Om fru Holmboe

Fru Holmboe hedder faktisk Charlotte til fornavn.

Tegning_SommerfuglJeg er en let brugt årgang 1971 og bor i Haderslev sammen med Peter. Vi har tre børn, nemlig Freja på 23 år, Jeppe på 20 år og Hjalte, som er 18 år.  Alle børnene er fløjet fra reden, to er endt i Aarhus, mens den tredje er stadig i Haderslev. Jeg er oprindeligt læreruddannet, har efterfølgende uddannet mig som ordblindelærer og arbejder i dag som dette, hvilket jeg er rigtig glad for.

Jeg fik i 1996 konstateret sygdommen sclerose.
Jeg havde lært Peter at kende et halvt år før diagnosen, mens vi begge gik på seminariet, så hverken vi eller vores børn kender derfor til andet, end at sclerosen er en del af vores fælles livsbane. Det betyder nogle gange ikke spor og andre gange en vældig masse, men jeg gør hvad jeg kan, med alt hvad jeg har for at få det meste og det bedste ud af hverdagen på trods af denne sygdom, som indimellem gør sit for at tage pusten fra både mig og mine.

Bloggen er mit blik på en hverdag, som (også) leves med sclerose, og hvordan jeg forsøger at få det bedste ud af meste og det meste ud af det bedste!

Mit håb med bloggen her er at give anledning til både refleksion, inspiration, underholdning og alvor. Jeg vil blive virkelig glad, hvis du vil være med til at gøre min Fru Holmboe blog levende, interessant og inspirerende. Skriv derfor endelig til mig med tanker, ønsker og kommentarer.

Venligst husk på at billeder, tekst og alt andet her på bloggen er mit, så hvis du vil bruge noget, så spørg mig lige ved at sende en besked.
Jeg siger garanteret ja, men jeg vil gerne vide, hvad det skal bruges til.

Tak fordi du er her og velkommen til!
Kærlig hilsen
Charlotte_lille

16 Kommentarer

 • Send svar
  Anne Bjerg
  6. april 2016 kl. 16:56

  Glæder mig til at følge dig på din nye blog . Et stort tillykke herfra og tusind tak for cirkusset .

 • Send svar
  Charlotte Holmboe
  6. april 2016 kl. 22:08

  Kære Anne 🙂 Tusind tak både fordi du har fulgt mit cirkus og fordi du vil være med her 🙂

  • Send svar
   Lone Jakobsens
   4. marts 2017 kl. 13:20

   Hej Charlotte
   Jeg fandt lige din livsbekræftende blog herinde og har et spørgsmål. Hvilken medicin får du? Jeg har efter 13 års fravalg af medicin og med en ukuelig tro på naturmedicin og yoga indset, at jeg er nødt til at overgive mig til medicin. Min sygdomsaktivitet er tilsyneladende tiltaget ( Mr- scanning, dec.2016), men jeg synes bivirkningerne ved schlerosenedicinen lyder skræmmende. Du må meget gerne sende en PB til mig, hvis det er bedre.
   Vh og tak,
   Lone 😊

 • Send svar
  Heidi Kjeldgaard
  7. april 2016 kl. 2:04

  Jeg glæder mig til at følge dig som frue istedet for cirkus direktøren. Stort tillykke med din nye blog .

  Mange hilsner
  Heidi

 • Send svar
  Lena Sejersen
  8. april 2016 kl. 21:40

  1000 tak for “forestillingerne”, vil nu også glæde mig til Fru Holmboe’s skarpe velformulerende pen, der må være mindst lige så inspirerende.
  Mange hilsner Lena

 • Send svar
  Charlotte Holmboe
  8. april 2016 kl. 22:15

  Kære Lena, velbekomme og tak for dine ord. Nu håber jeg at kunne leve op til det 😉 God weekend til dig 🙂

 • Send svar
  Gitte Foersom
  12. april 2016 kl. 17:01

  jeg fik konstateret sclerose i december 2015 og har med glæde fulgt Cirkus Holmboe siden januar. Jeg glæder mig meget til at følge dig på din nye blog :-). Mange hilsener Gitte Foersom

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   12. april 2016 kl. 19:59

   Jeg er ked af at du har fået sclerose – øv for det! Men jeg er glad for at du vil læse med herinde 🙂 Mange hilsener tilbage til dig Gitte <3

 • Send svar
  Pernille Høegh
  12. april 2016 kl. 17:27

  Kære Charlotte
  Jeg er normalt ikke en blog læser, og havde heller ikke forestillet mig at blive det. Men du fascinerer mig med din positivitet, din humor og dit gåpåmod. Nu Rør du mig også …. dybt…., når du deler ud af din sårbarhed i livet med sclerose og alt hvad det indebærer. Du er nu ikke længere blot min søns gode vens tromme mor . Nu er du også Charlotte som er både sej og sårbar og som jeg er utrolig beæret over af at kende. Tusind tak fordi du deler. Jeg ser frem til at følge dig herinde. Knus fra Pernille

  • Send svar
   Charlotte Holmboe
   12. april 2016 kl. 20:01

   Ha ha ha så blev jeg skyld i at du er blevet bloglæser, cool nok! Kære Pernille 1000 tak for ordene, de betyder mere end du aner 🙂 Jeg gir’ en kop kaffe sgu! Kh Charlotte

 • Send svar
  Hanne-Lene Hvid Dreesen
  26. juni 2016 kl. 8:33

  Kære Fru Holmboe jeg har fundet din blog, fordi min kollega Karina gjorde mig opmærksom på den. Jeg læser den med tårer i øjenkrogen, men et stort grin og med varme i hjertet. Din blog får mig til at tænke over livet, og overveje at være mere glad for alt , hvad jeg har og er, i stedet for at vrisse og være træt af det , jeg ikke har og slet ikke er. Og så arbejder jeg forøvrigt sammen med en af de bedste undervisere på UC Syd – gæt selv hvem?

 • Send svar
  Aino Rasmussen
  10. november 2017 kl. 21:10

  Hej Fru Holmboe. Jeg synes at du er en vidunderlig menneske, du er altid positiv til trods for din handicap. jeg glæder mig hver gang jeg læser dine indlæg. har selv en datter på 43 år der har sclerose. Hun har el.kørestol. Hun er også for det meste positiv og ret stædig. så hun klarer sig også tit med humor og det er skønt. Sender dig en masse kærlig energi knus Aino

 • Send svar
  Susanne Christensen
  6. januar 2018 kl. 21:48

  Kære Fru Holmboe
  Er lige faldet over din fantastiske beskrivelse af balancevesten. Jeg går lidt ligsom du beskriver dig selv før vesten ved at klamre mig til min rollator både ude og inde, i kørestol på længere ture og ellers (som jeg bedst kan lide min seje el-scooter, som jeg selv styrer). Men jeg drømmer om at kunne gå frit, så jeg vil forsøge at få bevilget en balancevest, selvom det sikkert er svært. Især fordi jeg ikke arbejder, men er på førtidspension. Jeg får helt lyst til at starte at arbejde igen, hvis balancen kan blive så meget bedre. Tusind tak for at give mig håbet.

 • Send svar
  Lisbeth Jørgensen
  27. maj 2019 kl. 5:06

  Hej Charlotte

  Jeg håber, jeg må følge med på sidelinjen i din blok. Den er livsbekræftende og fyldt med positivitet, hvilket giver mig lidt af min energi tilbage.

  Jeg har selv sclerose og kender dig fra facebook-grupperne omkring dette.

  Kærligst
  Lisbeth

 • Send svar
  Karina Mogensen
  4. november 2019 kl. 15:01

  Hej Charlotte.

  Jeg Googlede kage uden fedt, og endte på din side, hvor jeg lig har brugt flere timer med spænende læsning 🙂
  I morgen bager jeg æblekagen – 1000 tak 🙂

  K h Karina

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.