0 I Fremhævet/ Livet med sclerose

VingeskudtCa. 3 minutters læsning

I går aftes sluttede jeg mit blogindlæg af med at skrive, at jeg så frem til en lørdag uden planer! Det var saftsuseme godt planlagt af mig – altså ikke at have planlagt noget for i dag.

Jeg vågnede nemlig i morges med den ondeste hovedpine og en svimmelhed, der har betydet, at jeg har tilbragt min dag med intet andet end at spilde tiden på at have det skidt.

Jeg har brugt denne lørdags solskinstimer på at trække vejret dybt, da svimmelhed giver kvalme og humørmæssige sure opstød. Mine ben er den bedste temperaturmåler for, hvordan min dagsform er, og da mine ben i dag har opført sig som nogle kæmpe idioter, har jeg sår’n set ikke haft mod på andet end bare at sidde ned og læse i min bog. Faktisk har jeg siddet så meget, at jeg både har fået ondt i ryggen og er blevet færdig med bogen.

Peter? Han har handlet både mad og en gave, vi skal give væk i morgen, kysset mig i panden og lavet aftensmad, og nu sidder både han, Jeppe og Hjalte inde i stuen og ser Terminator med en lydstyrke, så folk for enden af vejen kan følge med i handlingen.

Mig? Jeg er sammen med hanhunden vraltet i dækning inde på mit værelse og har lige pakket fødselsdagsgaven ind, som vi skal have med til Aarhus i morgen, hvor børnenes kusine skal fejres. Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen, og jeg satser på, at alt er bedre i morgen tidlig.

Min veninde skrev til mig tidligere i dag for at høre, om vi ikke nok skal ses i næste uge. Min veninde kender mig, og derfor kunne hun både ud fra min lange responstid på SMS’en og mit svar på hendes spørgsmål godt regne ud, at det ikke var sol og milde vinde, der prægede min dag.

Hun fik hele smøren om min lortedag med svimmelhed og idiotben. Og så bad hun mig om at skrive to ting, som kunne være værre end svimmelhed og idiotben!

Jeg svarede:

  • Hvis jeg ikke havde vintergækker og erantis i min have
  • Hvis min dyne var stjålet eller drivvåd

Efterfølgende har jeg faktisk fundet en del ting, der kunne være værre end at være svimmel og have idiotben på en lørdag uden planer! Men derfor er det ret irriterende alligevel, især fordi jeg ikke ved, om det er ovre i morgen.

Nu går jeg ind og beder Terminatorfolkene om at skrue bare lidt ned og så går jeg i seng for at vågne op til en søndag med planer.

Godnat og sov godt

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.