0 I Familieliv/ Fremhævet

Hvad en stumpet T-shirt kan fortælle om livet!Ca. 2 minutters læsning

Jeg er faktisk ikke helt klar over, om det var fordi Hjalte havde tømt Netflix for film og serier, eller om det var fordi han ikke gad lave havde flere lektier i går aftes, at han begyndte at rydde op i sit tøjskab efter aftensmaden.

Lad mig sige det på den her måde! “Ryd op/ud i dit tøj” disciplinen er normalt ikke en disciplin, der vækker Hjaltes store interesse. Men når foråret melder sin ankomst kræver det immervæk udskiftning af “vinterpelsen” til noget lettere og lysere at iklæde sig.

Derfor kunne jeg i går aftes sidde i min sofa, mens Hjalte daskede til og fra sit værelse for at få en mors råd om indholdet i sit tøjskab. Hjalte er med lynets hast på vej mod tyndere luftlag, og er nu nået til en højde, der forvandler mig til en hobbit, når jeg står ved siden af ham. Dette betyder så også at rigtig meget af hans tøj (tydeligvis) er for stramt, for kort og derfor for kikset.

Da Hjalte for 147. gang i går aftes kom ind ind i stuen, denne gang for at få vurderet en hvid T-shirt anvendelighed, udspiller dette sig:

Hjalte: Mor, er den her for kort?

Mor: Nej det synes jeg da ikke, skat…

Hjalte: Hvad hvis jeg gør sår’n her?

Hvorpå drengens arme med lynets hast flyver i vejret, og T-shirten (selvfølgelig) kun når til navlen!

Mor: Ha ha ha, ja OK, men hvor tit går du så lige rundt sådan der, som om du sejrer hele tiden?

Hjalte: Tit nok! Jeg har et godt liv!!

Hjalte, for pokker! “Tit nok! Jeg har et godt liv!”

Jeg elsker Hjaltes snørklede hjerne og hans indstilling til livet.

Alle fortjenter en T-shirt i den helt rigtige størrelse og et godt liv med armene i vejret!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.