16 I Hjælpemidler/ Livet med sclerose/ Muligheder

Vind en Spillnot! …Giver en sikker håndCa. 4 minutters læsning

ANNONCE OG REKLAME OG ALT DET DER…

Nu skal i læse om noget, der er så smart og simpelt, at det er lige til ikke at tro på! Og hvis du læser helt ned til bunden (og det gør du!), så kan du finde ud af, hvordan du vinder den sag, jeg viser i videoen nedenfor! Sæt dig godt til rette med en kop kaffe og tjek videoen ud, hvor den store blogger Fru Holmboe  (med morgenhår) viser, hvorfor du skal deltage, så du kan vinde denne geniale Spillnot! Jeg ved godt videoen er lidt lang, men se den alligevel, for i slutningen gir’ jeg den gas uden at spilde.

Så vidt så godt! Jeg vil lige fortælle, hvordan jeg fik kendskab til denne Spillnot og så kan du læse hvordan du vinder den!

Jeg “mødte” min nye bedste ven Spillnot i ergoterapien på Ry Sclerosehospital. I ergoterapien er der et køkken, som er indrettet til handicappede og kun indeholder køkkenredskaber/ting, som handicappede med fordel kan anvende til madlavning, således at man ikke ender med fingerstumper i maden og kogende vand nedad kroppen. Der stod den gode Spillnot på en hylde og så ikke ud af noget særligt. Men det er den! Den er faktisk helt særligt – så speciel, at jeg fik lokket nogle af de andre patienter op i køkkenet en aften, så de også kunne se og prøve at svinge med vidunderet. Alle var virkelig pjattede med den og jeg er sikker på at alle med balanceproblemer havde lyst til at tage den med hjem – også mig!

Det gjorde jeg så ikke! Men jeg ringede til forhandleren af Spillnot (efter at have kigget på telefonen i en time og tænkt “hvem fanden tror jeg, at jeg er at ringe og præsentere mig som en af de store “give away” bloggere”?”). Telefonen blev taget, damen i den anden ende sagde “Det er Lene“, og så fortalte jeg, at jeg havde prøvet hendes Spillnot og at jeg har en blog og at jeg har mange læsere som har sclerose og balanceproblemer og at jeg ville høre om jeg måtte få to Spillnot(s) af hende og at jeg ville beholde den ene og lave en konkurrence om den anden og og og. Da jeg endelig holdt en pause (efter min meget lidt professionelle tiggeragtige give away bloggerdebut), smilede hun i røret hele vejen til Ry og sagde “ja“. Dagen efter kom der en pakke med de her to Spillnot(s), hvor den ene  – takket være Lone – kan blive din, hvis du overholder konkurrencebetingelserne!

Konkurrencebetingelser!

Det er sår’n noget bloggere har, når de laver give aways (kan jeg se i blogland…)

Du skal her på bloggen eller på Fru Holmboes Facebookside skrive enten:

 • Hvad din yndlingsserie er på Netflix
 • Hvilken farve underbukser du har på lige nu (jeg vil dog frabede mig en uddybning, hvis der er nuancer af brunt)
 • Om du sætter din alarm til at vække dig  i weekenden

Det her indlæg behøver i altså hverken at like, følge eller dele, for jeg har det selv ret stramt med at skulle lave en masse krumspring for at vinde en bordskåner eller en fancy stiftblyant. Når det er sagt ik?, så har jeg en bøn (det forringer ikke dine chancer for at vinde en Spillnot, hvis du ikke gør det), men det vil være virkelig skønt, hvis du går ind på Spillnots Facebookside og trykker på ‘Synes godt om’. Det er nemt, meget prisværdigt og en rigtig god gerning!

Jeg trækker en vinder på mandag, og jeg giver vinderen direkte besked!

Hvis det nu ikke er dig som er den heldige vinder, så koster de her Spillnot(s) altså ikke udbetalingen på et sommerhus. Faktisk kan man købe dem for 150,- pr. stk og to for 250,- Her er et link til Spillnots hjemmeside, hvor de kan bestilles.

ps. Mine underbukser er sorte i dag, og jeg sætter IKKE min alarm i weekenden!

pps. Grunden til at jeg skriver annonce og reklame øverst er, at jeg vist nok får røven på komedie af reklamepolitiet, hvis jeg ikke gør det!

Sæt i gang!

Du ville måske også kunne lide

16 Kommentarer

 • Send svar
  Marianne Høglund
  15. marts 2018 kl. 21:54

  På Netflix, må være Frankie og Grace (Jane Fonda og Lilly Tomlin)
  Bukser , de er sorte
  Weekendalarm, ja, hvis jeg skal noget
  Forstod godt du skrev 1 af , men er kom 3 …
  Den er super ej, den spil nott

 • Send svar
  Tina Heisel
  15. marts 2018 kl. 22:25

  På Netflix elsker jeg at se dokumentarserier og gerne noget med mord …… mine underbukser er i rødt blondestof og weekend alarm bruger jeg sjældent, andet end min mands morgenkaffe ( når den er klar ) 🙂 😉
  Sikke en super dejlig opfindelse , som jeg slet ikke anede fandtes……….
  Den ville da være skøn at vinde, så jeg smider da gerne et lod i puljen 😉

 • Send svar
  Mette Haagensen
  15. marts 2018 kl. 22:31

  Øhhh … Netflix? 😀 Det bruger vi ikke her 😀
  De er sorte 😉
  Jeg sætter altid min alarm – om jeg skal noget eller ej 🙂

  Og manner – den er smart! Virker den mon også, når man ruller?

 • Send svar
  Heidi Rømer Hansen
  15. marts 2018 kl. 22:31

  Orange is the New Black!
  Det er den fedeste Netflix serie som jeg deler med datteren min 😊

 • Send svar
  Marianne Schütze
  15. marts 2018 kl. 22:36

  Har ikke Netflix.
  Underhylere er sorte.
  Ingen weekendalarm. 🍀🍀

 • Send svar
  Sanne Dam
  15. marts 2018 kl. 22:51

  Har ikke Netflix😫Mine trusser er lyserøde med blomsterprint🤣🙄…alarmen sætter jeg helst ikke i weekenden 😳

 • Send svar
  Rikke Bentzen
  15. marts 2018 kl. 23:49

  Jeg bruger hvide sloggi og sætter ikke alarm i weekenderne. Børnene sørger for vækning når de bliver sultne. Det er iøvrigt også dem som bruger Netflix, så mht. serier er jeg blank.

 • Send svar
  Heidi Kjeldgaard
  16. marts 2018 kl. 8:22

  Jeg ser stort set aldrig tv, men vi har da Netflix – de andre i familien bruger det i stor stil.

  Mine underdrenge er et par hvide meget lidt sexede sloggi .

  Og Nope ingen alarm i weekenden. Jeg vågner alligevel altid omkring kl 7

 • Send svar
  Henrik Stoubæk Karstensen
  16. marts 2018 kl. 9:45

  Mine underbukser er hvide.
  Har altid min alarm til, så jeg kan komme op klokken 7:30 og få mit medicin, og det er lige meget om det hverdag eller weekend.
  Jeg nyder at stå tidligt op og kunne få noget ud af formiddagen, også på dage hvor kræfterne ikke er til at få lavet vildt meget fysisk.

  Knus Henrik Stoubæk Karstensen

 • Send svar
  Lise Ipsen
  16. marts 2018 kl. 9:46

  Jeg ser ikke Netflix
  Underhylerne er i dag turkisblå
  Og nej- mit vækkeur er naturens lyde og lyset

 • Send svar
  Signe Op.
  16. marts 2018 kl. 10:20

  Dén er fandme smart!
  Jeg har ikke behov for en sådan genialitet (for jeg har ikke sclerose eller deslige, men er blot en nysgerrig sygeplejerske, som synes, du er aldeles skøn!), så jeg deltager såmænd slet ikke om at vinde én.
  Men altså.. mine underbukser er sorte, jeg stiller ikke alarmen i weekenden (med mindre vi skal noget), og serier på Netflix er jeg aldrig nået til. Men min 13-årige søn bruger størrelse 46,5 i sko. Bare lige til info. 😉

 • Send svar
  Bruno Andreassen
  16. marts 2018 kl. 15:58

  Hej Charlotte, jeg slår hverken min kone eller alarmen til i weekenden, og farven på mine underhyler vil du ikke vide !!😄😄😄 hilsen Bruno og tak for hyggeligt samvær i Ry

 • Send svar
  K-V
  16. marts 2018 kl. 16:55

  A) House of cards
  B) Sorte yndlings😊
  C) helst ikke, men det gør jeg heller ikke-så tit- på hverdage. Jeg er nemlig en tilfreds pensionist efter 40 DEJLIGE år som lærer.

 • Send svar
  Jeanette holmgaard
  16. marts 2018 kl. 16:58

  Jeg elsker The American på Netflix

  Underpigerne er hvide idag med en del elastik til at holde på kateter 🙈🙊

  Jeg står altid op kl 8 uanset hvad dag det er !!

  Den vil være super så kan jeg måske slippe for låg på alle mine kopper

 • Send svar
  Ulla Marie
  16. marts 2018 kl. 19:54

  Ingen Netflix… ka’ jo for fa’en ik’ følge med alligevel 🤪
  Ingen alarm udover den alt for tidligt vækkende medfødte 😴
  Ingen trusser i dag med brune nuancer i de sorte 🙈

 • Send svar
  Heidi Skjølstrup
  17. marts 2018 kl. 21:50

  Bedste serie er Homeland. Mine trusser DR altid sorte og jeg har altid en alarm til at vække mig. Hvis ikke det er min mobil, så er det min 1 årlige søn ☺️

 • Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.