0 I Familieliv/ Fremhævet/ Livet med sclerose

At tilbyde sin hjælp!Ca. 2 minutters læsning

Moar.. I morgen ik?! Der skal jeg ha’ noget med til Design, som betyder noget for mig!

I morgen sir’ du? Jamen der kan jeg godt, så aflyser jeg bare min IKEA-aftale med Lena!

For fanden mor” ryger det ud af Freja, som svar på mit tilbud. Og så bryder hun helt sammen af grin og fortsætter med at kaste guldstøv udover konfekten, som vi står og triller til små kugler. Hun er tydeligvis ikke interesseret i hjælp fra sin mor, men skifter blot emne ved at udbryde “Helt ærlig mor, det er veninde nummer to, som du i den her uge tvangsindlægger til at hjælpe dig med dine juleindkøb!“.

Det har hun faktisk ganske ret i, hende Freja! Men jeg ved, at mine veninder gør det, fordi de er klar over, hvor stor en hjælp det er for mig og vist nok også, fordi de har lyst til at være sammen med mig. Begge ændrer uden tøven deres planer, bare for at bruge en dag med “den handicappede” i et juleinficeret storcenter og IKEA i decemberhelvede! Og for pokker, hvor jeg elsker dem for det!

Det er jo naturligvis også derfor, at jeg uden tøven tilbyder at ændre mine planer for at tage med Freja (17 år) i skole, så hun kan vise mig lidt betydningsfuldt frem! Det skulle da bare mangle!!

ps. Freja takkede (overraskende nok ha ha ha) pænt nej til mit storslåede tilbud, og tager istedet et afrikansk armbånd med i skole i morgen. Et armbånd som hun engang har fået af sin far!

pps. Freja får kun to stykker konfekt med i skole i morgen!

ppps. Der var også dengang, hvor Freja altid ville følges helt ind i klassen, og jeg ikke måtte gå, før læreren var kommet! Det er faktisk lige for lidt siden. Eller ihvertfald ikke mere end 10 år siden!

Jeg er ret vild med unge mennesker! Især dem med humor! Og dem som kan selv! Og vil selv!

Allermest vild er jeg med Freja!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.