0 I Byttelyst/ Fremhævet

Maleri til byttelyst!Ca. 2 minutters læsning

Lad mig præsentere billedkunstner Signe Anne Bjerre!

Og lad mig samtidig præsentere dette helt fantastiske maleri, som Signe har valgt at donere til Byttelyst-auktionen i morgen aften. Maleriet med titlen “Her sår vi glæde og håb” måler 100 x 100 og har en galleripris på 11.500,-

 

15235680_10154332839753978_8298092964004527105_o

 

Stærke farver, lidenskab og sikker hånd…

… det er, hvad der springer i øjnene ved Signes værker.

 Med sine frække farver og dynamiske kompositioner stråler hendes værker af liv og glæde, men efter betragtning toner flere lag frem, og skjulte motiver kan fortælle en ekstra historie

 Signe er den store historiefortæller, der ofte har svært ved at fatte sig i korthed. Det samme gør sig gældende i hendes værker, hvor der kan være tusinde ting, der skal fortælles og fortolkes – og gerne fra flere synsvinkler. Motiverne fortolker storbyens liv, den bjergtagende natur og menneskets vej i livet.

 De nøgne træer og det perfektioniske strøg går igen i mange af Signes værker. At hun er et naturtalent ser man, når hun gentagne gange overrasker os og viser, at hun mestrer mange genrer. Hun har løbende udstillinger på gallerier, kunstforeninger og udsmykninger i offentlige rum.

Signe er fast repræsenteret på mange gallerier i hele Danmark. Tjek Signes hjemmeside for mere information.

Kære Signe, 1000 tak fordi du er med mig og vælger at donere dette smukke, spændende og helt specielle maleri til min auktion. Jeg ved at dine malerier er eftertragtede, hvilket blot gør æren ved at kunne præsentere det her maleri endnu større. Jeg ved også, at Frode Munksgaard vil gøre alt, hvad han kan for at opnå en pris, der matcher værdien mest muligt for dette smukke maleri!

Du ville måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.